astro prognoze

Vreme je za NOVO poglavlje u životu: Počela je VLADAVINA RIBA — i evo šta donosi svakom znaku Zodijaka (od 19. februara)

0

Vladavina Riba počinje 19. feburara, a ovaj period donosi posebnu kosmičku ravnotežu, kao i vreme za nova životna poglavlja.

foto: Ironika/Shutterstock
foto: Ironika/Shutterstock

LAV

 

Veoma ste strastveni i avanturstički nastrojeni. Vaša energija vas vuče napred, ali nemojte zaboraviti da budete strpljivi, jer će sve doći onda kad treba. Intuicija vam je dobra, pa slušajte ono što vam govori kad upoznajete nove ljude. 

 

DEVICA

 

Sezona Riba ovam pomaže da otvorite svoje srce. Ako ste imali problema na ljubavnom planu, u ovom periodu bićete još emotivniji, ali uspećete da rešite ono što vas muči. Novi događaji će vas naterati da sazrevate na svakom životnom polju.

 

 

VAGA

 

Sezona Riba vam daje priliku za nove vizije, snove i ostvarenje životnih želja. Energija vas navodi na stvaranje, pa je odlična šansa da izađete iz svoje stare rutine. Preduzmite nešto, pokrenite se, preuzmite inicijativu na planu ljubavi i posla. To je odličan početak za nova poglavlja puna uspeha. 

 

ŠKORPIJA

 

Čini vam se da se osećate konfuzno, niste sigurni u kom životnom periodu ste i kako treba da se ponašate. Kao da vam ništa ne ide od ruke kako treba! Budite nežni prema sebi, stvorite lagane rutine na svim poljima i pridržavajte ih se, a energija Riba će vam pomoći da stvari sagledate drugačije i poigrate se s njima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker