promišljene odluke

Ušteđevinu uvek pametno potroše: Ovo su 3 horoskopska znaka koja umeju najbolje sa novcem

0

Nekima je racionalno raspolaganje finansijama kao stil života, dok se drugi vode time da sve zarađeno i služi da bi se trošilo i da je neophodno da stalno postoji kruženje para.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Ova 3 horoskopska najbolje znaju sa novcem:

 

Blizanci

 

Osobe u ovom znaku celi život vole da štede. Međutim, to nije slepa štednja nego skupljaju novac koji će u jednom momentu uložiti u neku veću sumu. Ali jedna stvar im je slabost. Oni mnogo novca troše na garderobu, pa se nekada može desiti da potroše mnogo novca na pantalone, haljine i slične komede.

 

Jarac

 

Pošto se osobe u ovom znaku o svim stvarima odluke donose nakon dugog promišnjanja o njima, tako će i sa novcem raspolagati. Ne vole da ga troše na bespotrebne stvari i često su ljuti na sebe ukoliko novac potroše bespotrebno. 

 

Škorpija

 

Sa Škorpijama je sličaj da one novac štede zbog zadovoljstva, a ne zato što moraju. Uživaju da pametno ulažu i troše novac. Često će davati novac samo za ono šta im je preko potrebno, tj. neće se razbacivati. Međutim, oni sa zadovoljstvom torše novac na želje koje su najviše postavljene na njihovoj listi za kupovinu.

 

 

 

makonda-tracker