pod srećnom zvezdom

Ako u novogodišnjoj noći poželite partnera — ostvariće vam se: 3 horoskopska znaka koji će pronaći ljubav 31. decembra

0

Ukoliko vam je u 2021. godini falilo predivnih emocija, onda je došlo vreme da se taj nedostatak završi. Zatvorite oči i zamislite ono šta želite, jer vam srodna duša stiže.

foto: G-Stock Studio/Shutterstock
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Ukoliko u novogodišnjoj noći planirate da zamislite želju koja je vezana za ljubav, onda se može desiti da kada budete otvorili oči upravo upoznate osobu koja će osvojiti vaše srce. 

 

Ovo su 3 horoskopska znaka koja će potencijalno naći ljubav u noći između 31. decembra i 1. januara:

 

Škorpija

 

Interesantno je to da iako Škorpije nisu zaljubljive prirode, odnosno rađe biraju da ostanu same njima se može desiti nešto neočekivano. U novogodišnjoj noći mogu da sretnu osobu sa kojom će otpočeti romanu koja neće biti "kratkog daha". Razvoj celog odnosa će ukazivati ne to da ste pronašli idealnog partnera, odnosno partnerku. 

 

Vodolija

 

Predstavnicima ovog znaka je mnogo bitno da pronađu ljubav svog života, te se traganju prepuštaju u potpunosti. Stalno istražuju i maštaju o nečemu novom i uzbudljivom. Ono šta je neverovatno jeste to da se može desiti da na proslavi Nove godine upoznaju nekoga sa kim će otpočeti emotivni odnos. 

 

Vaga

 

Veoma neobična stvar će se desiti najpre Vagama koje su na putu. Oni mogu u inostranstvu u poznati neku osobu za kojom će da polude. Od ovoliko naleta emocije, potpuno će se prepustiti takvom odnosu, pa je vrlo verovatno da će pronaći osobu sa kojom ćete uploviti u neki trajniji odnos. 

 

 

 

 

makonda-tracker