divne osobe

Jedni dobro čuvaju tajne, a drugi su vam vetar u leđa: 3 horoskopska znaka koji su iskreni i dobri prijatelji

1

Ako se upustite u građenje odnosa sa njima, nećete pogrešiti. Uživaćete u njihovoj energiji, podršci i moći ćete u svakom trenutku da se oslonite na njih. 

foto: Zoom Team/Shutterstock
foto: Zoom Team/Shutterstock

Prema astrologiji svaki znak ima određene karakterne osobine, kvalitete i mane, a kada bi se birali najbolji prijatelji u horoskopu, to bi svakako bili Vaga, Ovan i Škorpija.


 

Vaga

 

Ono šta je kod ovog znaka prepoznatljivo jeste da su oni prijatelji u svakom smislu te reči, te su oni veoma nežni i prema vama kada grešite i kada niste na dobrom putu, te će uvek imati strpljenja da vam sugerišu gde grešite.

 

Ovan

 

Osobe u ovom znaku će uvek biti tu za vas te će vas stalno iskreno podrđavati, ohrabrivati vas, hvaliti i diviti se vašoj lepoti. Ovo će vam mnogo značiti jer ćete imati nekoga ko će vas uvek podržavati i davati vetar u leđa. Uvek će vas nasmejati, jer neće dozvoliti da budete tužni.  

 

Škorpija

 

Oni će vam biti veliki oslonac u životu. Međutim, ono šta je karakteristično za njih jeste da će vas podstaći da izađete iz zone komfora, te će vas podstaći da isprobavate nove stvari i sl. Osobe su od poverenja, te će sve tajne koje im saopštite ostati samo kod njih. Tako da je potrebno samo da budete iskreni sa Škorpijama i vaše prijateljstvo će cvetati. 

 

 

 

makonda-tracker