iznenadićete se

Bolja ili lošija od 2021? Evo šta nam donosi GODINA TIGRA po kineskom horoskopu

0

Prema kineskom kalendaru, svakom godinom simbolički vlada jedna životinja, odnosno jedan znak iz kineskog horoskopa, a nakon 2021. vladao je Metalni Bik, koji je donosio sreću vrednim i odgovornim ljudima. Šta je s 2022. godinom?

foto: Aleksei Ignatov/Shutterstock
foto: Aleksei Ignatov/Shutterstock

Od 1. februara počinje kineska Nova godina, koja će biti u znaku Vodenog Tigra. Ova životinja vlada svakom dvanaestom godinom, pa su takve bile i 2010, 1998, 1986...


Budući da se Tigar smatra agresivnom životinjom, bilo bi očekivano da nas čeka takva 2022, ali imajte u vidu da je ovo Vodeni Tigar — što znači da će ga voda kao element ublažiti i doneti mekšu crtu. Naredna godina ne bi trebalo da bude nestabilna, ali biće vrlo dinamična i mogu da se očekuju važne promene.

 


Kako se za Tigra vezuju energija, nepredvidivost i brzina, ona je sjajan trenutak da počnete važne stvari i nove životne avanture: privatni biznis, osamostaljivanje, selidbe, venčanje, planiranje potomstva... U svakom slučaju, promene za koje se osmelite i koje će vam doneti 2022. biće drastične i učiniti život zanimljivijim.

 

Tigar, Godina Tigra, Kineska Nova godina, 2022. godina
foto: paralisart/shutterstock

Ipak, to podrazumeva i hrabrost na ličnom planu jer neće sama godina Vodenog Tigra doneti promene bez našeg učešća, a hrabrosti obavezno dodajte i odgovnost. Budite svesni težine svakog svog postupka i donosite odluku oprezno i promišljeno.


Kako je vodeni element Tigra simbol kreativnosti, ona će vam značajno pomoći u 2022, bez obzira na tom kom znaku pripadate, a nežnost vode ojačaće porodične i ljubavne veze.


Po svemu sudeći, pred nama je bolja godina nego 2021, a najviše sreće doneće osobama rođenim u znaku Tigra, odnosno 2010, 1998, 1986, 1974, 1962...

 

 

makonda-tracker