jednostavno je

IMATE JOŠ VRLO MALO VREMENA: Trik za teranje negativne energije iz kuće koji se izvodi danas u 17 sati

0

Požurite ako želite da probate ovaj zanimljiv feng šui metod za čišćenje doma od loše energije

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kristali soli, po feng šui verovanjima, mogu "očistiti" naš dom od negativne energije. Tradicionalna činija sa solju i vodom koristi se širom sveta kao "čistač" loše energije, a ovako se pravi ako želite da privučete sreću, piše Mondo.

 

Potrebne su vam samo četiri stvari:

 

  • Posuda koja nije od metala, najbolje je staklena
  • Morska so (krupna)
  • Voda
  • Šest novčića


Oko 17 časova po našem vremenu, stiže kineska Nova godina, koju bi trebalo "dočekati" upravo uz ovaj ritual. Pročitajte zašto je važno da obučete nešto crveno, a potom pronađite bezbedno mesto u domu, ova činija ili tegla će dugo stajati tu i ne bi trebalo da je lako dostupna za nezgode, odnosno da ukućani mogu da je zakače i obore dok prolaze.

 

 

Mora da bude izložena svežem vazduhu, dakle nemojte je poklapati, prekrivati niti stavljati, recimo, u ormar. Tradicionalno se za ovo koriste ji đing novčići, ali možete koristiti novčiće bilo koje valute, princip je isti. Nikako nemojte samo kupiti jeftine kopije ji đing novčića, a pročitajte i koje tri boje "odbijaju" novac od vas!

 

Ispod činije stavite podmetač, jer će vremenom kristali soli nabubriti i "izaći" iz posude, pa ako ne želite da oštetite površinu na kojoj se nalaze, važno je da ispod podmetnete nešto.

 

Činiju napunite do četvrtine krupnom morskom solju. Novčiće položite na so, jedan po jedan, tako da im "glava" bude gore, a ne "pismo". Napunite do vrha posudu vodom, i postavite u severni ili jugoistočni deo svog doma.

 

Dopunjavajte je tokom čitave godine. So će "upijati" lošu energiju, a na kraju kineske lunarne godine, bacite ovu mešavinu soli i napravite novu za sledeću godinu.

 

 

makonda-tracker