u kojoj ste nedelji decembra vi rođeni?

Izdvajate se po nekoliko zanimljivosti: Ovo su karakteristike osoba rođenih u decembru

0

Iako je jedan od najhladnijih meseci u godini, decembar spada i u najveselije. Kakve su osobe koje su došle na svet baš u tim danima?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Osobe koje su na svet došle u 12. mesecu, rođene su u horoskopskom znaku Strelca ili Jarca, a jedno istraživanje pokazalo je da su mnogo mirnije i disciplinovanije u detinjstvu.

Njihov kamen rođenja je tirkiz, koji se smatra jednim od najstarijih u istoriji. Poznat je kao simbol mudrosti i zaštite, a prema brojnim verovanjima donosi moć i sreću. Cvet rođenja za osobe koje su došle na svet u decembru je narcis.

 

S njim nikada nećete biti srećni: Pripadnici ovog znaka jednostavno nisu rođeni za stabilnu vezu

Osobe rođene u decembru dele se u četiri kategorije, a u nastavku pogledajte glavne karakteristike svake.

Od 1. do 8. decembra

 

foto: Shutterstock

Otporni na poteškoće. Stubove njihovog života čine doslednost i stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine malo arogantni, ali zapravo su puni zdravog samopouzdanja zbog kog ih emotivno slabiji ljudi doživljavaju temperamentnima. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost. Vrlo su društveni i vole biti među ljudima.

 

Od 9. do 15. decembra

 

foto: Profimedia

Ako vam je potreban nekog za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom razdoblju sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju saveta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku. Snalažljivi su u rešavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučni su i posvećeni ostvarivanju svojih ciljeva.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker