zvezde donose sreću

Pred Novu godinu očekuje vas susret sa srodnom dušom: 6 znakova koji će pronaći ljubavnu sreću do kraja života

0

Velike su šanse da neki od horoskopskih znakova na neobičan način upoznaju ljubav svog života, a da se tome nisu ni nadali niti očekivali.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Ovan

 

U periodu koji je iza vas donosili ste ishitrene odluke, često se opekli na to, ali su zvezde sada odlučile da vas vode u pravcu "smirivanja" impulsivnih odluka. Može se desiti da ćete se za vreme ovog perioda sudbinski sresti sa osobom koja će vas  ispuniti, koja će vam pomoći da vratite smirenost u vaš život. 

 

Vodolija

 

Budite otvoreni za upoznavanja u periodu koji vam dolazi. Imaćete priliku da možda upoznate osobu koja će vas inspirisati i emotivno ispuniti. Prestanite da u mislite samo na sebe i posvetite se prilikama i osobama koje vam dolaze u život, zovu vas u izlazak ili vas nagovaraju da otvorite profil na aplikaciji za upoznavanje. Koristite prilike!

 

 

Vaga

 

Vreme je da u sve stvari koje su vas razdvajale od osobe koja vam se već duže vreme dopada odu u zaborav. Konačno ćete moći da razvijate odnos sa osobom koju simpatišete i tako sa njom uspostavite kontakt, da flertujete i na kraju uplovite u romantičan odnos. 

 

Bik

 

Period do Nove godine je period kada će neki predtavnici ovog znak dosta raditi na sebi, imati vidljive fizičke promene, te će se svi okretati za vama. Ukoliko trenirate u teretani budite sigurni da vas u teretani sigurno posmatraju iako vi ne verujete u to. Tako da možda ćete baš na mestu za vežbanje uputiti sudbonosni pogled i tamo upoznati srodnu dušu. 

 

Jarac

 

U periodu iza osoba u ovom znaku dosta ste se razvijali na profesionalnom planu, oni su posao odlično radili, ali je sada vreme da se posvetite svom ljubavnom životu. Budite otvoreni da pred kraj godine odvojite vreme za upoznavanje nove osobe, romantiku i ljubavni život. Započnite emotivnu vezu i uživajte i njoj maksimalno!

 

Strelac

 

Kraj godine donosi vam novo poznanstvo koje će vas na pozitivan način iznenaditi i u vezi sa tim vreme je da se prepustite tom odnosu. Ono šta je interesantno jeste da ćete "potencijalnu" osobu upoznati na neobičan način - na korporacijskoj žurki, na poroslavi na koju slučajno zalutate i sl...

 


 

makonda-tracker