oprezno!

Za 3 znaka novembar je nepovoljan period: Dolaze problemi na emotivnom planu — finansije klimave

0

U pretposlednjem mesecu 2021. godine stiže nalet negativnih emocija koji će posebno uticati na tri horoskopska znaka jer će napraviti probleme na poslu, u emotivnim odnosima kao i na polju novca. 

foto: Shutterstock/ fizkes
foto: Shutterstock/ fizkes

Mesec novembar sa sobom donosi dva pomračenja koji će izazvati nalet nagativnih emocija i nestabilnosti. Kroz ljutnju i bes svoje emocije će najviše ispoljavati Ovan, Rak i Jarac.

 

 

Ovan

 

Novembar će za Ovnove biti veoma nepovoljan mesec jer se od polovine ovog meseca može doći do raskida emotivnih veza kao i slom brakova. Pored ovih nelagoda dolaze i finansijske krize kao i problemi na poslu jer i kolege neće biti na vašoj strani, pa će samo čekati da napravite neku grešku.

 

Rak

 

Nažalost ovaj mesec za Rakove nikako nije povoljan. Oni će doživeti velike finansijske gubitke, ali ni ljubav neće ostati imuna na nalet negativne energije, tako da će svađe biti učestale ovog meseca. Situacija na porodičnom planu će biti nešto povoljnija, ali zbog finansijskih problema, oni će se osetiti i na tom nivou. Ali ne brinite, početkom decembra vam stiže povoljniji period. 

 

Pun Mesec, Nebo, Horoskop, Noć
foto: Shutterstock

 

Jarac

 

Veliki deo novembra preovađujuće osećanje Jarčeva biće tuga i zabrinutost. Neće im mnogo značiti podrška drugih ljudi te će tako da kroz sve teško prolaze sami. Finansijski problemi biće izraženi, na poslu će vam ići loše sve šta budete radili iako budete davali sve od sebe. 

 

 

makonda-tracker