zapamtite ih!

Zapišite ove datume jer vam stiže nalet pozitivne energije: 5 dana u novembru kada će planete raditi u vašu korist

0

Iskoristite dane u novembru sa kojima vam dolazi mnogo stabilnosti, pozitive, motivisanosti i više hrabrosti da rešite neke aktivnosti koje ste započeli.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

5. novembar

 

Ovaj dan će vam probuditi dosta pozitivnih emocija i više vere u sebe. Stiže vam nalet samopouzdanja i optimizma koji će vam pomoći da lakše prebrodite životne okolnosti koje su pred vama. U vezi sa ovim velike su šanse da ćete ostvariti svoje želje. 

 

 

11. novembar

 

Zbog svojih brojeva 11.11. ovaj datum sa sobom nosi mirnu energiju i mogućnost da ostvarite sve šta želite. Na ovaj dan treba da se prepustite životu, da se opustite i da se setite svojih ciljeva u životu i nastavite u ostvarivanju istih. 

 

17. novembar

 

Na ovaj dan vaša kreativnost će se posebno isticati i moći ćete da uživate u trošenju novca i da svoje vreme usresredite na hobije. Emocionalna inteligencija će vam se poboljšati pa ćete odnose lakše rešavati. 

 

18. novembar

 

Usresredite svoje poglede u nebo i pratite zvezde padalice. Kada ih ugledatem zamislite želju, jer ćete ono šta zamislite verovatno ubrzo ostvariti. Budite usresređeni!

 

24. novembar

 

Iskoristie ovaj dan da poslujete, budete maksimalno aktivni i da otvarate poslovna polja koja vam mogu služiti. Osećaćete se izvrsno i motivisano te iskoristite takvu energiju i živite slobodno, bez ograničenja!

 

 

makonda-tracker