da li ste znali?

Astrolozi imaju šta da vam PORUČE: Muškarci rođeni u ovim HOROSKOPSKIM znakovima nisu za STABILNU VEZU

0

Dame, pre nego što odlučite da uđete u romansu, obratite pažnju ova ponašanje budućeg partnera.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ukoliko žudite za muškarcem koji će ostvariti sve vaše želje i fantazije, a i dalje ste na putu ka onom koji će vas potpuno razoružati, vreme je da obratite pažnju na ove horoskopske znakove, preporučuju astrolozi.

 

Na prvom sastanku sve može delovati idilično i obećavajuće, ali vaše srce može biti slomljeno nakon nekoliko meseci veze, ako izaberete izabranike koji su rođeni u ovom periodu. Stoga, sve vreme budite na oprezu.

 

1. JARAC

 

Oni mogu biti veoma muževni, markantni, posvećeni poslu i građenju budućnosti, a vas mogu u jeku najveće zaljubljenosti ostaviti pod izgovorom da se ne uklapate u njegov način života i planove za budućnost. Baš kada najmanje očekujte, to se može dogoditi.

 

 

2. LAV

 

Njihov temperament, urođena dominantnost i uloga vođe, može biti kobna kada je reč o ljubavnim odnosima, a nereko se dešava da će partner u rođen u ovom znaku svoje prioritete staviti ispred romanse. Odlazak u inostranstvo, poslovna prilika i uzbudljivija veza može ga udaljiti od vas.

 

ljubav, par, parovi, zima, horoskop
foto: Shutterstock

 

 

3. BLIZNACI

 

Usled svoje neodlučnosti, sumnjičavosti i skrivenih emocija možete biti u nedoumici da li su njegova osećanja istinska i prava, a kada shvate da su duboko zagazili u ozbiljnu vezu, veridbu i moguće bračno zavetovanje, blizanci mogu odustati baš pred važan datum. 

 

 

4. STRELAC

 

Velikodušni, galantni, zavodljivi, tako ih opisuju mnoge dame, a oni su skloni preljubama, flertovanju, tajnama, te nikada ne možete biti sigurne da li sa vama žele da ostvare iskren i otvoren odnos. Pre nego što uđete u vezu strelčevima, obavite konkretan razgovor.

 

 

 

makonda-tracker