obratite pažnju!

Pazite se, od danas je Mars u Škorpiji: Za 3 znaka ovaj period donosi ljubavne probleme, agresiju i svađe

0

Mars u Škorpiji uopšte nije dobitna kombinacija, jer mnogi nisu avanturističnog duha pa da ovaj položaj iznesu, jer je prilično izazovan pošto budi razne emocije poput agresivnosti, nestrljivosti, prenosi "YourTango".

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Rak (21. jun - 22. jul)

 

Mars u Škorpiji za rakove donosi dosta tuge i bola. U ovom periodu ćete mnogo razmišljati o svom ljubavnom životu i veliki deo planova koje ste imali na umu da ostvarite nećete ispuniti. Sve će biti u suprotnosti, kada nešto budete želeli nećete to dobiti, a kada se nečemu budete opirali - stizaće u vaš život. Savet je da vreme sa svojim izabranicima odložite za neke druge dane, jer vam ovo nije pogodan period. 

 

 

Ovan (21. mart - 19. april)

 

Ovaj tranzit možete da iskoristitre u svoju korist, ali će vam se to izmaći jer vam nestripljivost i agresivnost "preuzeti" ličnost. Želite da vaša veza b ude turbulentna zbog ovakvog naleta emocija, pošto biste da preuzmete potpunu kontrolu, ali ipak ovaj period nije povoljan za takvu vrstu ponašanja. Tako da pazite da vaša agresivnost ne dođe u prvi plan, što može odbiti vašeg partnera. 

 

Ribe (19. februar - 10. mart)

 

Nažalost, Ribe uvek izvuku deblji kraj. One su nežne, romantične, žele finu večeru sa svojim partnerom, ali jednostavno ovo nije pogodan period za vas. Mers U Škorpiji će vam samo "služit"i ukoliko ste raspoloženi za neku vrstu rasprave. Tako da obratite pažnju na taj deo vaše ličnosti i na vreme identifikujte kada se tako ponašate. 

 

 

makonda-tracker