budite oprezni

Trigon Meseca i Saturna donosi negativnu energiju: Da li ste neki od 3 znaka kojima je raskid na pomolu?

0

Od 2. novembra počeće da se ispoljava naša mračna strana, nazadovoljstvo, kao i pregršt negativnih misli i emocija koje će se projektovati na odnose sa ljudima u našem okruženju. Dešava se trigon Meseca i Saturna, te ćemo njihov uticaj osećati u narednom periodu. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovaj period će i za najstabilnije donose biti klimav, pošto ništa u životu ne traje večno i stalno smo izloženi smeni tuge, sreće, zadovoljstvima itd. Još jedan efekat koji će uticati na ljude jeste i vladavina Škorpije koja će vas navesti da se iskalite na partnere. 

 

Svima su završeci boli i tužni, ali svaki kraj je novi početak, tako da se uprkos lošem osećaju radujte nekom novom početku. 

 

 

Za ova 3 horoskopska znaka tokom trigona Meseca i Saturna, koji počinje 2. novembra 2021. godine, ljubavne veze će se završiti:

 

Vaga

 

Prekid emotivnog odnosa, nekima neće previše teško pasti, pošto su Vage već umorne od rešavanja nesuglasica u odnosu i žele da do kraj godine sve reše. Međutim, u ovome nećete biti sami pošto će vas partner odlično razumeti i usaglasiće se da je bolje da na vaš odnos stavite tačku.

 

Škorpija

 

Najveći problem koji Škorpije imaju jeste to što ne mogu da lako poklone poverenje. Tokom tranzita trigona Meseca i Saturna vi ćete dosta sumnjati u vašeg partnera ili partnerku i tako stvoriti zategnut odnos. Već ste podigli zidove iz straha da ne budete povređeni, šta može rezultirati raskidom.

 

Ovan

 

Vreme je da za sve postupak snosite odgovornist jer vi ste zaslužni za to što prekidate vaš odnos. Preuzmite odgovornost i ne pravdajte se time da i vi zaslužujete sreću, tako što ćete nakon raskida otići nekom drugom u zagrljaj. 

 

 

 

 

makonda-tracker