zvezde kažu!

Novembar će za ova 4 znaka biti najbolji mesec ove godine: Ljubav će cvetati, istraživaćete svoje granice i biti voljeni

0

Ako ste usamljeni i već dugo vam fali partnerske ljubavi, za ova četiri znaka novembar je berićetan. Stiže vam puno lepe energije i emotivne razdraganosti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novembar je, kako astrolozi ističu, mesec koji donosi mnogo ljubavnih prilika, te će tako mnoge usrećiti, jer će prekinuti vreme samoće i u njihov život poslati osobe koje će im prijati. Međutim, ovo su 4 znaka kojima novembar posebno otvara vrata ljubavi:

 

Škorpija:

 

Smeši vam se upoznavanje sa osobom na nekom neobičnom mestu. Pored toga što će vam novembar doneti puno ljubavi, on će tu ljubav i oktiti romantikom i optimizmom. Od partnera ili partnerke koju upoznate sigurno ćete dobiti ono šta vam najviše fali. 

 

 

Rak:

 

Osobe u ovom znaku imaju šanse da pronđu partnera ili partnerku koji će im potpuno odgovarati, ali na početku će biti sve pomalo skriveno. Tek tokom upoznavanja shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo. 

 

Jarac:

 

Upoznaćete verovatno osobu koja će vam pored mnogo ljubavi pružiti podršku i na poslovnom planu i odlično će ispratiti i "pogurati" vaše ambicije. Sa to osobom ćete uspeti da ostvarite i neke ciljeve o kojima ste maštali. 

 

Devica:

 

Novembar vam donosi osobu kojoj ćete se prepustiti i uživati u slobodi i slobodarskom odnosu koji će vam prijati. Istraživažete zajedno seksualnost i uživati u svakom minutu provedenom zajedno. 

 

 

 

 

makonda-tracker