SAVETI ZA VAS

Kvadrat Venere i Jupitera uticaće loše na neke aspekte vašeg života: Izbegavajte izlaganje stresu u braku ili vezi

1

Horoskop otkriva šta nam donosi kvadrat Venere i Jupitera 30. septembra! Sutra pazite na svaki potez, moguće su greške i problemi!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Planeta ljubavi, romantike i lepote Venera 30. septembra ulazi u negativan aspekt, kvadrat sa planetom radosti, zadovoljstva i novca Jupiterom. Ovo je aspekt za zabavu, ali druga strana je tamna - loše utiče na posao i razvoj karijere. Probudiće u vama osećaj sreće, optimizma, dobre komunikacije i socijalne interakcije, ali postoji rizik od odlaganja obaveza.

 

Astrolozi ističu da vas ovaj aspekt testira, pa svako ko ne preuzme odgovornost za svoje postupke može napraviti velike greške i doći do problema. Ovo je generalno dobro vreme za druženje i sklapanje novih prijateljstava, ali i na polju flerta i romantičnih varnica treba biti oprezan. Moguće su afere, čak i rizik od preljube, a slobodni mogu upasti u zamku iluzije i započeti odnos sa osobom koja nije dobar izbor.

 

Izbegnite svaki stres u braku ili vezi - konflikti mogu eskalirati u loše odluke, ishitrene raskide. Neodgovoran stav koje donosi kvadrat Jupitera i Venere nepovoljno će uticati i na polje novca. Preterano ćete trošiti, a kada se pojave troškovi za naplatu može doći do dodatnih problema.

 

Tokom ovog aspekta važno je da ništa ne preduzimate ishitreno i da dva puta najmanje proverite pre nego što nešto uradite. Smirite um, a ludu energiju usmerite na kreativna rešenja. Ovo ne znači da treba propustiti talas čežnje za avanturom, već da samo sve stavri radite sa osvešćeni i spremni da preduzmete odgovornost.

 

makonda-tracker