saznajte

Iskoristite poslednje dane Meseca u porastu i očistite svoju karmu: Ponavljajte stalno pozitivne afirmacije za ljubav

0

Horoskop za vreme Meseca u porastu - od 8. do 20. septembra možete lakše pronaći svoju sreću!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mesec je 8. septembra ušao u fazu rasta koja je izuzetno važna za našu energiju, motivaciju i snagu, piše Sensa. Astrolozi ističu da će u ovom periodu, od 8. do 20. septembra 2021. godine biti još lakše pronaći svoju sreću.

 

Simbolično posmatranje ovog perioda jeste. kako se puni Mesec, tako se puni i naša snaga. Zato je povoljno da ponavljate pozitivne afirmacije za ljubav, novac, uspeh. Sada imate priliku da poboljšate raspoloženje, za razliku od negativnih stanja u koje upadamo kada je Mesec u padu.

 

U ovom periodu izbegnite lenjost i odugovlačenje, ne odlažite stvari za kasnije, jer Mesec u rastu od nas očekuje da budmeo aktivni i posvetimo se ostvarenju svojih želja. Pokušajte što više da se posvetite svojim snovima i ambicijama jer je moguće ostvarenje planova. Vreme je za energetski detoks. Ostavite po strani društvene mreže, telefon. Fokusirajte se na ono što je najvažnije. Bolje je sve raditi polako, ali bez ometanja besmislenim stvarima.

 

Takođe, u ovom periodu je važno da se dosta krećete. Snažna energija koju šalje Mesec zahteva od nas da budemo aktivni i u pokretu, u suprotnom pojačanu energiju možemo okrenuti na nešto negativno, kao što su bes i agresija. Budite što je moguće aktivniji i stabilizujte rituale sna i buđenja, odlaska u krevet i ustajanja u isto vreme. Kanališite moćnu energiju na ono što će pozitivno uticati na vaš život i zdravlje.

 

Astrolozi smatraju da je rastući Mesec faza u kojoj sva dobra dela idu u karmički pomak. Pomaže da očistiti karmu i privučete sreću. Negativna strana ovog aspekta jeste što mnogi ljudi, oni koji su tome skloni, postaju sebični i teško pružaju podršku, pa je bolje da se oslonite na svoje snage. Intuicija takođe neće biti najjača, pa ćete se u većini slučajeva morati osloniti na lično iskustvo. Ovaj period može biti rizičan i zbog susreta sa toksičnim ljudima, pa sreedite svoje misli i oslobodite se negativnih osećanja.

 

Lepe vesti stižu na polju ljubavi, jer je ovo sjajno vreme za upoznavanje. Bićete otvoreni za noa poznanstva, komunikaciju i zabavu. Postoji mogućnost da ćete srestisrodnudušu. Slobodni posebno treba da obrate pažnju na romantične signale.

 

 

makonda-tracker