astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Prognoza na romantičnom planu do 15. avgusta

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Niste sigurni gde se vaše fantazije završavaju, a gde realnost počinje tokom opozicije Venere i Neptuna. Nije sjajno, ali bolje je da prihvatite realnost, koliko god vam bilo teško da se nosite s tim sada.

 

Ako lažete i uplovili ste u intrige, očekujte da budete otkriveni. Bolje je da kažete istinu nego da se ukopavate još dublje.

 

Strelčeve čeka i mnogo strasti, posebno one koji uplove u novu ljubavnu vezu. Budite pažljivi, ipak, u odnosu s nepoznatima.
 

JARAC

 

Zaljubljiva Venera u praktičnoj Devici nasuprot Neputnu u osetljivim Ribama početkom nedelje čini vas baš zbunjenim. Pratite intuiciju kako vas neko ne bi iskoristio.

 

Fokusirajte se na ono što ne vidite na prvi pogled. Upoznajete novu osobu koja će vas zainteresovati, ali tek nakon što razgovarate s njom. Fizički izgled je tu manje važan.

 

Seksualna tenzija između Jarca i atraktivne nepoznate osobe biće na vrhuncu sredinom nedelje. Možda je to samo žudnja, možda i mogućnost za nešto više; zavisi od vas i načina na koji se postavite.

 

 

VODOLIJA

 

Buntovni ste, nezaustavljivi i nedelja vam počinje ljubavnim igrarijama. Ako niste iskreni, ne očekujte od partnera da to bude.

 

Vaš šarm i druželjubivost vam omogućavaju da uplovite u inteligentne razgovore. Nađite nekoga ko može da isprati vaš brzi um.

 

Privlačnost je neporeciva, ali budite sigurni da je osoba koja vas privlači prava za vas, da stvar nije samo fizičke prirode. Da li je ta osoba vaša sudbina? Ne možete odmah znati, ali zato postavljajte mu/joj što više pitanja da budete sigurni na čemu ste.

 

RIBE

 

Ljubavna boginja Venera u zemljanoj Devici ipak donosi malo više realnosti u vaš idealistički pristup ljubavi. Ljubav nije uvek bajka, i toga ste svesni početkom ove nedelje više nego ikad.

 

 

Kritični ste i ne plašite se da kažete kako se osećate. Ipak, prvi utisak nije uvek merodavan. Dajte šansu drugoj osobi da se pokaže bolje.

 

Uzbudljiva sredina i kraj nedelje donose misteriju u vaš ljubavni život. Imate tajnog obožavatelja i veoma ste zainteresovani da saznate kome se to toliko dopadate!

 

makonda-tracker