astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Prognoza na romantičnom planu do 15. avgusta

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim uopštenog nedeljnog horoskopa, proverite šta vaš znak ove nedelje čeka na ljubavnom planu:

 

OVAN

 

Sa romantičnom Venerom koja se našla nasuprot Neptunu u Ribama početkom nedelje, nećete baš razmišljati bistro, već fantazirati. Vaše maštarije su uzbudljive, ali teško ih je sprovesti u realnost.

 

Razočarenje, frustracije takođe su mogući, posebno ako se isuviše oslanjate na sreću ili sudbinu da vas približe srodnoj duši.

 

Pazite kakve poruke pišete; fokusirajte se na detalje. Ako ne budete dovoljno precizni ili ne pazite šta pišete, možete zbuniti osobu kojoj ste uputili poruku, a možda se čak i osramotiti u njihovim očima.

 

BIK

 

Venera u Vodoliji naspram Neptuna u Ribama početkom nedelje vašim fantazijama daje novu notu realizma. Sanjate o idealnoj vezi, ali počinjete da prihvatate da sa tom konkretnom osobom o kojoj sanjate - to baš i nije moguće-

 

Vaše romantične veze i vezice mogu biti manje uzbudljive nego prethodnih par nedelja. Ipak, oduševićete simpatiju detaljima koje ste zapamtili.

 

Strast nekim Bikovima neće biti strana ove nedelje, a može vam pomoći i da se povežete s nekim na intimnijem nivou. Ako u naletu strasti poželite da se emotivno zbližite sa nekim, to uopšte nije loša stvar.

 

BLIZANCI

 

Realnost ili drama s nekim? To je pitanje koje vas muči početkom nedelje.

 

Toliko žarko želite da se nešto desi da se pitate konstantno kako da to sprovedete u delo.

 

Istina je da ne možete doći do voljene osobe ako izmišljate priče ili preuveličavate svaki detalj. Ni bele laži vam u tome neće pomoći.

 

Intenzivno razmišljate o osobi koja vam se dopada, ali pazite da ne pređete granicu, jer se vaše ponašanje može pogrešno shvatiti. Ne preterujte.

 

RAK

 

Zbunjenost na emotivnom planu vam nije strana usled romantične Venere i sanjara Neptuna. Ako se pitate kako se neko oseća povodom vas, sačekajte još malo da se razbistri situacija.

 

Niste mnogo komunikativni ove nedelje, ali to vam može biti prednost. Slušajte, slušajte kako biste bolje upoznali osobu koja vas zanima.

 

Sredina nedelje donosi strast i intrige, pa budite pažljivi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Merkur će bit iu vašem znaku još nekoliko dana, što vam daje samopouzdanje da pričate s osobom koja vam se dopada. Budite spontani. Što više pokušavate da unapred smislite šta ćete reći, to će vaše reči imati manje efekta.

 

Opozicija Merkur-Jupiter vam donosi nešto lošiju sreću kad je komunikacija u pitanju. Sve je u dobrom tajmingu, ali ni to ne možete isplanirati. Univerzum će odlučiti da li ćete biti na pravom mestu u pravo vreme ili ne.

 

Ako imate problem u vezi s biranjem tema za razgovor s osobom koja vam se dopada, pričajte o trenutnim događanjima u zemlji i svetu, to će najbolje probiti led, za početak.

 

DEVICA

 

Venera u vašem znaku vam pomaže i čini stvari praktičnim za vas. Dobro komunicirate, ali nemojte previše da kritikujete. Mislićete da pomažete, ali to neće biti zaista slučaj. samo ćete odmoći sebi,

 

Potencijalni partner će preterivati kad je u pitanju samopohvala i teško ćete razaznati šta je istina, a šta laž. Vi budite iskreni sve vreme, čak i kad sumnjate da je partner iskren. Biće vam lakše.

 

Sredina nedelje vas vraća primarnim nagonima kad je u pitanju privlačnost. Imaćete bezobrazne misli kad je u pitanju osoba iz vašeg okruženja. 

 

 

VAGA

 

Vaša mašta radi punom parom i teško vam je da razlučite šta je stvarnost, a šta imaginacija. Poverite se prijatelju, pomoći će vam.

 

Oseća se hemija između vas i osobe s kojom ste nedavno počeli da flertujete. Kako biste pokrenuli stvari, birajte teme u kojima se vešto snalazite kako biste ostavili još bolji utisak.

 

Mnoge Vage ući će u novu vezu i želeće da to ostane tajna. Ne dozvolite sebi da to preraste u opsesiju, nije strašno i ako ljudi za koje to ne želite saznaju da imate novu ljubav.
 

ŠKORPIJA

 

Početkom nedelje imaćete osećaj da ste izgubili nešto značajno. Nije vam lako da priznate poraz, ali bolje je da odustanete od voljene osobe na vreme, dok još niste povređeni i više nego sad. Možete pokušati ponovo da pridobijete tu osobu kad situacija bude drugačija.

 

Flertovanje vam je uvek jača strana, a kad se oslobodite, neke Škorpije će se snaći u tome kao ribe u vodi. Ostanite misteriozni, bolje je reći manje nego odati sve na samom početku.

 

Zavodićete pogledom i rečima, ne plašite se odbijanja. Prepustite se osećaju i senzualnosti. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Niste sigurni gde se vaše fantazije završavaju, a gde realnost počinje tokom opozicije Venere i Neptuna. Nije sjajno, ali bolje je da prihvatite realnost, koliko god vam bilo teško da se nosite s tim sada.

 

Ako lažete i uplovili ste u intrige, očekujte da budete otkriveni. Bolje je da kažete istinu nego da se ukopavate još dublje.

 

Strelčeve čeka i mnogo strasti, posebno one koji uplove u novu ljubavnu vezu. Budite pažljivi, ipak, u odnosu s nepoznatima.
 

JARAC

 

Zaljubljiva Venera u praktičnoj Devici nasuprot Neputnu u osetljivim Ribama početkom nedelje čini vas baš zbunjenim. Pratite intuiciju kako vas neko ne bi iskoristio.

 

Fokusirajte se na ono što ne vidite na prvi pogled. Upoznajete novu osobu koja će vas zainteresovati, ali tek nakon što razgovarate s njom. Fizički izgled je tu manje važan.

 

Seksualna tenzija između Jarca i atraktivne nepoznate osobe biće na vrhuncu sredinom nedelje. Možda je to samo žudnja, možda i mogućnost za nešto više; zavisi od vas i načina na koji se postavite.

 

 

VODOLIJA

 

Buntovni ste, nezaustavljivi i nedelja vam počinje ljubavnim igrarijama. Ako niste iskreni, ne očekujte od partnera da to bude.

 

Vaš šarm i druželjubivost vam omogućavaju da uplovite u inteligentne razgovore. Nađite nekoga ko može da isprati vaš brzi um.

 

Privlačnost je neporeciva, ali budite sigurni da je osoba koja vas privlači prava za vas, da stvar nije samo fizičke prirode. Da li je ta osoba vaša sudbina? Ne možete odmah znati, ali zato postavljajte mu/joj što više pitanja da budete sigurni na čemu ste.

 

RIBE

 

Ljubavna boginja Venera u zemljanoj Devici ipak donosi malo više realnosti u vaš idealistički pristup ljubavi. Ljubav nije uvek bajka, i toga ste svesni početkom ove nedelje više nego ikad.

 

 

Kritični ste i ne plašite se da kažete kako se osećate. Ipak, prvi utisak nije uvek merodavan. Dajte šansu drugoj osobi da se pokaže bolje.

 

Uzbudljiva sredina i kraj nedelje donose misteriju u vaš ljubavni život. Imate tajnog obožavatelja i veoma ste zainteresovani da saznate kome se to toliko dopadate!

 

makonda-tracker