astro

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Prognoza na romantičnom planu do 15. avgusta

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Merkur će bit iu vašem znaku još nekoliko dana, što vam daje samopouzdanje da pričate s osobom koja vam se dopada. Budite spontani. Što više pokušavate da unapred smislite šta ćete reći, to će vaše reči imati manje efekta.

 

Opozicija Merkur-Jupiter vam donosi nešto lošiju sreću kad je komunikacija u pitanju. Sve je u dobrom tajmingu, ali ni to ne možete isplanirati. Univerzum će odlučiti da li ćete biti na pravom mestu u pravo vreme ili ne.

 

Ako imate problem u vezi s biranjem tema za razgovor s osobom koja vam se dopada, pričajte o trenutnim događanjima u zemlji i svetu, to će najbolje probiti led, za početak.

 

DEVICA

 

Venera u vašem znaku vam pomaže i čini stvari praktičnim za vas. Dobro komunicirate, ali nemojte previše da kritikujete. Mislićete da pomažete, ali to neće biti zaista slučaj. samo ćete odmoći sebi,

 

Potencijalni partner će preterivati kad je u pitanju samopohvala i teško ćete razaznati šta je istina, a šta laž. Vi budite iskreni sve vreme, čak i kad sumnjate da je partner iskren. Biće vam lakše.

 

Sredina nedelje vas vraća primarnim nagonima kad je u pitanju privlačnost. Imaćete bezobrazne misli kad je u pitanju osoba iz vašeg okruženja. 

 

 

VAGA

 

Vaša mašta radi punom parom i teško vam je da razlučite šta je stvarnost, a šta imaginacija. Poverite se prijatelju, pomoći će vam.

 

Oseća se hemija između vas i osobe s kojom ste nedavno počeli da flertujete. Kako biste pokrenuli stvari, birajte teme u kojima se vešto snalazite kako biste ostavili još bolji utisak.

 

Mnoge Vage ući će u novu vezu i želeće da to ostane tajna. Ne dozvolite sebi da to preraste u opsesiju, nije strašno i ako ljudi za koje to ne želite saznaju da imate novu ljubav.
 

ŠKORPIJA

 

Početkom nedelje imaćete osećaj da ste izgubili nešto značajno. Nije vam lako da priznate poraz, ali bolje je da odustanete od voljene osobe na vreme, dok još niste povređeni i više nego sad. Možete pokušati ponovo da pridobijete tu osobu kad situacija bude drugačija.

 

Flertovanje vam je uvek jača strana, a kad se oslobodite, neke Škorpije će se snaći u tome kao ribe u vodi. Ostanite misteriozni, bolje je reći manje nego odati sve na samom početku.

 

Zavodićete pogledom i rečima, ne plašite se odbijanja. Prepustite se osećaju i senzualnosti. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker