astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST: Ribe, ne brišite tek tako nekog iz svog života, Blizanci, iskoračite iz zone komfora

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Dok će vam se danas jedna vrata zatvoriti zauvek, druga će se otvoriti, i to mnogo, mnogo bolja! Sa toliko potencijala u vašem ljubavnom životu, ne treba da dozovlite incidentima iz prošlosti da vam danas naruše sreću. Tek kad se skroz udaljite od prošlih uspomena, neće vas mučiti duhovi i napokon ćete naći ono što ste odavno zaslužili.

 

JARAC

 

Ako svog partnera morate da držite čvrsto kako se ne bi sklonio od vas, dali vam to govori nešto? Ne možete večito manipulisati, jer to neće stvori ljubav samo od sebe. Priznajte da se ispod hladne površine krije strah, a tada će doći do razumevanja cele situacije i, napokon, rešenja.

 

 

VODOLIJA

 

Sve se dešava suprotno od onoga čemu težite trenutno u vašem ljubavnom životu. Međutim, ne shvatajte to toliko ozbiljno. Vaš partner se ponaša hladno i sebično, ali to je iz njegovog straha i neisgurnosti. Probajte da razumete, učinite da se oseća sigurno, a onda će se sve vratiti na pravi put.

 

RIBE

 

Ne možete nekog tek tako izbrisati iz svog života samo zato što sam se ne dopada kako je u vaš život kročio na prvom mestu. Ne možete ni raskinuti zbog jednog lošeg dana veze ili jednog problema. Imajte vere i tada će okolnosti biti iznenađujuće i obećavajuće.

makonda-tracker