astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST: Ribe, ne brišite tek tako nekog iz svog života, Blizanci, iskoračite iz zone komfora

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Sve je fer u ljubavi i ratu, a vi ste ovu izreku prihvatili doslovno. Nekad je teško prihvatiti partnerovu ulogu u donošenju važnih odluka, ali to je neminovno u jednom partnerskom odnosu. Potrudite se da partneru priznate njegove zasluge u odnosu, a ujedno prihvatite krivicu kad ste krivi. To će otvoriti novo poglavlje u zajedničkom životu.

 

DEVICA

 

Često su male stvari te koje nas najviše nerviraju. Uspevamo da se nosimo s velikim problemima, ali sitnice nas izbave iz takta. Morate pazit ina to danas, jer ta vaša navika i stav mogu povrediti partnera koji se trudi više nego ikad i voleo bi da bude i pohvaljen. Pružite više ljubavi.

 

 

VAGA

 

Niko ne voli da mu drugi govori šta da radi, niti vole da bude ignorisan. Današnja astrološka zbivanja govore vam da u vezi potražite ravnotežu između traženja krivice i uviđanja realne istine. Ni vi niste savršeni, nije ni partner, ali otvorite srce i za shvatanje njegovih i sopstvenih grešaka na pravi način. 

 

ŠKORPIJA

 

Svojom spoljašnošću kao da stvarate odbrambeni mehanizam i stvarate barijeru od drugih ljudi. Nisu laka vremena za ljubav, ali naići će osoba koja će uspeti u tome da vas potpuno otvori. Morate rizikovati, jer ako te ne uradite, nećete ni dobiti najlepšu stranu ljubavi koju čovek može da spozna. Strah od toga da ćete biti povređeni vas nikuda neće dovesti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker