astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST: Ribe, ne brišite tek tako nekog iz svog života, Blizanci, iskoračite iz zone komfora

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Svom ljubavnom životu pristupate sa velikim samopouzdanjem danas. Ipak, čini vam se da vaša voljena osoba trenutno nije voljna da se viđa i provodi vreme s vama, kao da je emocionalno nedostupna. Dajte sebi malo vremena da razmislite šta se događa i zašto se taok ponaša: postoji šansa da vi nehotice povređujete svojim ponašanjem i morate više da slušate voljenu osobu.

 

BIK

 

Znate koliko je bolno kad je voljena osoba nedostupna i distancirana. Ipak, vi radite to isto. Kao da se bojite vezivanja i iskrene emocionalne povezanosti s nekim. Ne paranoišite, racionalizujte šta se dešava, možda ste pogrešno protumačili tuđe signale.

 

BLIZANCI

 

Sve zbog čega možete rizikovati i iskoračiti iz zone komfora sada je od pomoći za vas. Sve što je drugačije inspirisaće vas. Ne vraćajte se na staro, okrenite se svežim vezama sa novim idejama. Biće vam potrebno vremena da se oslobodite, ali sigurno će vredeti rizika.

 

RAK

 

Nada vas drži podalje od tame i pruža vam utehu. Nadate se da se jedna posebna vrata nisu zauvek zatvorila, ali nekada morate da otpustite staro kako bi došlo novo. Morate zatvoriti jedno životno poglavlje kako biste u novo ušlo s verom i samopouzdanje. Velike prilike vas čekaju, ne osvrćite se na prošlost samo iz sentimentalnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Sve je fer u ljubavi i ratu, a vi ste ovu izreku prihvatili doslovno. Nekad je teško prihvatiti partnerovu ulogu u donošenju važnih odluka, ali to je neminovno u jednom partnerskom odnosu. Potrudite se da partneru priznate njegove zasluge u odnosu, a ujedno prihvatite krivicu kad ste krivi. To će otvoriti novo poglavlje u zajedničkom životu.

 

DEVICA

 

Često su male stvari te koje nas najviše nerviraju. Uspevamo da se nosimo s velikim problemima, ali sitnice nas izbave iz takta. Morate pazit ina to danas, jer ta vaša navika i stav mogu povrediti partnera koji se trudi više nego ikad i voleo bi da bude i pohvaljen. Pružite više ljubavi.

 

 

VAGA

 

Niko ne voli da mu drugi govori šta da radi, niti vole da bude ignorisan. Današnja astrološka zbivanja govore vam da u vezi potražite ravnotežu između traženja krivice i uviđanja realne istine. Ni vi niste savršeni, nije ni partner, ali otvorite srce i za shvatanje njegovih i sopstvenih grešaka na pravi način. 

 

ŠKORPIJA

 

Svojom spoljašnošću kao da stvarate odbrambeni mehanizam i stvarate barijeru od drugih ljudi. Nisu laka vremena za ljubav, ali naići će osoba koja će uspeti u tome da vas potpuno otvori. Morate rizikovati, jer ako te ne uradite, nećete ni dobiti najlepšu stranu ljubavi koju čovek može da spozna. Strah od toga da ćete biti povređeni vas nikuda neće dovesti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Dok će vam se danas jedna vrata zatvoriti zauvek, druga će se otvoriti, i to mnogo, mnogo bolja! Sa toliko potencijala u vašem ljubavnom životu, ne treba da dozovlite incidentima iz prošlosti da vam danas naruše sreću. Tek kad se skroz udaljite od prošlih uspomena, neće vas mučiti duhovi i napokon ćete naći ono što ste odavno zaslužili.

 

JARAC

 

Ako svog partnera morate da držite čvrsto kako se ne bi sklonio od vas, dali vam to govori nešto? Ne možete večito manipulisati, jer to neće stvori ljubav samo od sebe. Priznajte da se ispod hladne površine krije strah, a tada će doći do razumevanja cele situacije i, napokon, rešenja.

 

 

VODOLIJA

 

Sve se dešava suprotno od onoga čemu težite trenutno u vašem ljubavnom životu. Međutim, ne shvatajte to toliko ozbiljno. Vaš partner se ponaša hladno i sebično, ali to je iz njegovog straha i neisgurnosti. Probajte da razumete, učinite da se oseća sigurno, a onda će se sve vratiti na pravi put.

 

RIBE

 

Ne možete nekog tek tako izbrisati iz svog života samo zato što sam se ne dopada kako je u vaš život kročio na prvom mestu. Ne možete ni raskinuti zbog jednog lošeg dana veze ili jednog problema. Imajte vere i tada će okolnosti biti iznenađujuće i obećavajuće.

makonda-tracker