astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST: Ribe, ne brišite tek tako nekog iz svog života, Blizanci, iskoračite iz zone komfora

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Svom ljubavnom životu pristupate sa velikim samopouzdanjem danas. Ipak, čini vam se da vaša voljena osoba trenutno nije voljna da se viđa i provodi vreme s vama, kao da je emocionalno nedostupna. Dajte sebi malo vremena da razmislite šta se događa i zašto se taok ponaša: postoji šansa da vi nehotice povređujete svojim ponašanjem i morate više da slušate voljenu osobu.

 

BIK

 

Znate koliko je bolno kad je voljena osoba nedostupna i distancirana. Ipak, vi radite to isto. Kao da se bojite vezivanja i iskrene emocionalne povezanosti s nekim. Ne paranoišite, racionalizujte šta se dešava, možda ste pogrešno protumačili tuđe signale.

 

BLIZANCI

 

Sve zbog čega možete rizikovati i iskoračiti iz zone komfora sada je od pomoći za vas. Sve što je drugačije inspirisaće vas. Ne vraćajte se na staro, okrenite se svežim vezama sa novim idejama. Biće vam potrebno vremena da se oslobodite, ali sigurno će vredeti rizika.

 

RAK

 

Nada vas drži podalje od tame i pruža vam utehu. Nadate se da se jedna posebna vrata nisu zauvek zatvorila, ali nekada morate da otpustite staro kako bi došlo novo. Morate zatvoriti jedno životno poglavlje kako biste u novo ušlo s verom i samopouzdanje. Velike prilike vas čekaju, ne osvrćite se na prošlost samo iz sentimentalnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker