TAJNE BROJEVA

NUMEROLOGIJA ZA OVU NEDELJU: Izračunajte bioritamski broj i proverite šta vas čeka

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Ove nedelje mogli biste imati kontakt s ljudima koji vam žele loše i imaju nameru da vas povrede. Njihova nedela neće proći bez posledica. Profesionalni problemi s koima se suočavate početkom nedelje biće rešeni do vikenda. Najbolji način jeste da ostanete mirni i sačekate da se neke stvari reše same od sebe.

 

7

 

Ove nedelje biste mogli biti preokupirani problemima. Moraćete da radite duplo duže da to rešite. Biće nekih svađa kod kuće, pa se trudite da se što više držite izvan čarki. Ne razmišljajte o raskidu, razvodu... Sve je rešivo. Dajte vremena i sve će se rešiti. Pravo je vreme za započinjanje novog biznisa.

 

8

 

Ovo je nedelja promena. Donećete neke veoma važne izbore. To može biti promena posla ili selidba na novo mesto. To će vam nužno doneti i dosta troškova, tako da morate prištedeti. Imate finansijsku pomoć, a većini će partner biti glavna podrška i izvor stabilnosti.

 

9

 

Ovo je pozitivna nedelja u svim sferama vašeg života. Svi problemi koji vas nedeljama muče rešiće se kao magijom. Dobićete veliki priliv novca, nećete biti ranjivi, bićete vrlo mirni i puni samopouzdanja. Ovo će imati pozitivan uticaj na sve projekte i vodiće vas ravno ka uspehu.

 

 

makonda-tracker