TAJNE BROJEVA

NUMEROLOGIJA ZA OVU NEDELJU: Izračunajte bioritamski broj i proverite šta vas čeka

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Ne budite isfrustrirani ako se stvari ne kreću dovoljno brzo. Videćete sav rezultat truda koji ste u prošlosti uložili u nešto. Ova nedelja će vas biti dobra u smislu profesionalnog rasta i razvoja. Stara svađa bi mogla biti rešena i tako vam doneti mir i otkloniti nervozu zbog trzavica. Opustite se, jer kraj nedelje će biti užurban!

 

2

 

Ljudi koji rade na polju edukacije mogli bi da imaju veliki profesionalni napredak. Nezaposleni, očekuje vas posao, i to sa dobrom platom! Kako su neki od vas preokupirani štednjom, ovo će biti izrazito dobar period za investiciju u nešto vredno. Imaćete zabavn vikend sa porodicom.

 

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. avgusta)

 

3

 

Ove nedelje ćete imati kratak fitilj kada su u pitanju konflikti sa članovima porodice. Ako neko od vaših bližnjih ima zdravstveni problem, to će vas mnogo uznemiriti. Imaćete priliku da otputujete na prelepu destinaciju i obavezno to iskoristite! Biće vam kao melem na ranu. Pružite podršku svojoj deci. 

 

4

 

Brojevi vam predviđaju posetu neočekivanog gosta. Ovo će, zapraov, biti poztiivno iskustvo za čitavu porodicu, kako ćete biti jako veseli i odlično se zabaviti svi zajedno. Pazite na prevare; ako nešto potpisujete, obavezno sve pročitajte do tančina. Deca vam donose veliku sreću. Nekima od vas iskrsnuće poslovni put ovog vikenda.

 

5

 

Ova nedelja biće briljantna za mnoge od vas kada je u pitanju posao. Neki će dobiti poslovnu ponudu, a drugi će imati priliku i da se presele u drugi grad zbog još boljeg posla. Neće biti lako, ali imaćete samo koristi i brzo ćete se navići na promene. Ne odustajte lako.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker