TAJNE BROJEVA

NUMEROLOGIJA ZA OVU NEDELJU: Izračunajte bioritamski broj i proverite šta vas čeka

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Ne budite isfrustrirani ako se stvari ne kreću dovoljno brzo. Videćete sav rezultat truda koji ste u prošlosti uložili u nešto. Ova nedelja će vas biti dobra u smislu profesionalnog rasta i razvoja. Stara svađa bi mogla biti rešena i tako vam doneti mir i otkloniti nervozu zbog trzavica. Opustite se, jer kraj nedelje će biti užurban!

 

2

 

Ljudi koji rade na polju edukacije mogli bi da imaju veliki profesionalni napredak. Nezaposleni, očekuje vas posao, i to sa dobrom platom! Kako su neki od vas preokupirani štednjom, ovo će biti izrazito dobar period za investiciju u nešto vredno. Imaćete zabavn vikend sa porodicom.

 

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 9. avgusta)

 

3

 

Ove nedelje ćete imati kratak fitilj kada su u pitanju konflikti sa članovima porodice. Ako neko od vaših bližnjih ima zdravstveni problem, to će vas mnogo uznemiriti. Imaćete priliku da otputujete na prelepu destinaciju i obavezno to iskoristite! Biće vam kao melem na ranu. Pružite podršku svojoj deci. 

 

4

 

Brojevi vam predviđaju posetu neočekivanog gosta. Ovo će, zapraov, biti poztiivno iskustvo za čitavu porodicu, kako ćete biti jako veseli i odlično se zabaviti svi zajedno. Pazite na prevare; ako nešto potpisujete, obavezno sve pročitajte do tančina. Deca vam donose veliku sreću. Nekima od vas iskrsnuće poslovni put ovog vikenda.

 

5

 

Ova nedelja biće briljantna za mnoge od vas kada je u pitanju posao. Neki će dobiti poslovnu ponudu, a drugi će imati priliku i da se presele u drugi grad zbog još boljeg posla. Neće biti lako, ali imaćete samo koristi i brzo ćete se navići na promene. Ne odustajte lako.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Ove nedelje mogli biste imati kontakt s ljudima koji vam žele loše i imaju nameru da vas povrede. Njihova nedela neće proći bez posledica. Profesionalni problemi s koima se suočavate početkom nedelje biće rešeni do vikenda. Najbolji način jeste da ostanete mirni i sačekate da se neke stvari reše same od sebe.

 

7

 

Ove nedelje biste mogli biti preokupirani problemima. Moraćete da radite duplo duže da to rešite. Biće nekih svađa kod kuće, pa se trudite da se što više držite izvan čarki. Ne razmišljajte o raskidu, razvodu... Sve je rešivo. Dajte vremena i sve će se rešiti. Pravo je vreme za započinjanje novog biznisa.

 

8

 

Ovo je nedelja promena. Donećete neke veoma važne izbore. To može biti promena posla ili selidba na novo mesto. To će vam nužno doneti i dosta troškova, tako da morate prištedeti. Imate finansijsku pomoć, a većini će partner biti glavna podrška i izvor stabilnosti.

 

9

 

Ovo je pozitivna nedelja u svim sferama vašeg života. Svi problemi koji vas nedeljama muče rešiće se kao magijom. Dobićete veliki priliv novca, nećete biti ranjivi, bićete vrlo mirni i puni samopouzdanja. Ovo će imati pozitivan uticaj na sve projekte i vodiće vas ravno ka uspehu.

 

 

makonda-tracker