astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. JUL: Blizanci obnavljaju stari plamen, Vage posebno blistaju u ljubavi

0

Evo šta su vam zvezde pripremile na polju ljubavi za danas

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Volite kad ste zaljubljeni i volite da vas obožavaju. Ipak, danas će neke stvari otići predaleko. Možda će voljena osoba od vas tražiti da se malo udaljite ili vam reći da ste u nečemu preterali. Ne dozvolite sebi da mislite da ste pogrešili ili da vas nagovaraju na nešto, poštujte sebe i držite se svojih granica.

 

JARAC

 

U vašem slučaju, ljubavni život mora da ima dostojanstvo. Ipak, danas ćete malo i odustati od njega, kad shvatite da vas je poneo vrtlog emocija i potpuno obuzeo. Sačekajte pre nego što se nekome obavežete na nešto. Ubrzo ćete vratiti svoj standardni realistični pristup stvarima.

 

 

VODOLIJA

 

Volite umetnost, ona vas inspiriše, a postoji mogućnost da upoznate nekoga baš na mestu gde se neguje umetnost: film, književnost, slikarstvo... Imaćete dosta zajedničkih interesovanja, tema za razgovor, a strast i flert su na pomolu.

 

RIBE

 

Mistična atmosfera sa partnerom je glavna danas. Nešto vas podseća na stare ožiljke, čak i podseća na stare veze koje su bila uspešne. Razmišljaćete samo o njihovim dobrim stranama, a kao da zaboravljate na probleme koji su vam smetali. Sa sadašnjim partnerom idite na sastanak, večeru, stvorite magiju za koju znate da je tu negde.

makonda-tracker