velika istina

ZODIJAK OTKRIVA NAJVEĆA ZLOPAMTILA: Ne bi trebalo da se zamerate ovim horoskopskim znakovima, jer oni ne praštaju!

0

Sigurno ste ih imali u okruženju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svi znamo one osobe koje nikako ne mogu da pređu preko rasprava, ružnih reči, nemilih situacija, koje su ih povredile i nanele im bol. Upravo ova četiri horoskopska znaka su predvodnici kada se o ovoj temi radi. 

 

Radije prekidaju svaki odnos, nego što će preći preko situacija iz prošlosti.

 

Bik

 

Bik se jako teško otvara prema ljudima i ako to učini, očekuje od druge osobe da to poštuje i da neće izdati njegovo poverenje. Ako osoba zloupotrebi njihovo poverenje, onda joj to nikada neće oprostiti, a bol zbog te izdaje zauvek će nositi u srcu.

 

Rak

 

Rak je izuzetno osetljiva dušica koja proživljava bol puno intenzivnije od drugih ljudi. Ako se poigrate sa njegovim osećanjima i izneverite ga, on nikad ne zaboravlja i neće vam oprostiti, čak i ako to želi.

 

manipulacija, svađa, raskid
foto: Shutterstock

Škorpija

 

Što god da škorpija radi, to čini celim srcem, bilo da mrzi ili voli. Ako vas voli, učiniće sve da biste bili srećni, ali ako vas ne voli zato što ste ga izneverili, učiniće sve kako bi vaš život pretvorio u pravi pakao.

 

Jarac

 

Jarac veruje u život bez stresa i pozitivu. Ako ste mu naudili, neće mnogo razmisliti pre nego što vas odbaci i prekine sve veze s vama.

 

 

 

makonda-tracker