svi su uzbuđeni

SEKA I RAŠA PESMOM PODIGLI ATMOSFERU DO USIJANJA: Večerašnja epizoda "Majke i snajke" podelila publiku širom Srbije!

0

Porodica Stojanović bila je spremna da osvoji vredne nagrade, a onda je na red došlo i razočaranje, evo zbog čega.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Druga epizoda kulinarskog šou-programa "Majke i snajke", potpuno je oduševila publiku širom naše zemlje, kako zbog neverovatne energije voditeljskog para - pevačice Seke Aleksić i šarmantnog Radomira Raše Vlačića, tako i zbog nesvakidašnje porodice Stojanović iz Smedereva.

 

Majka Dragana i snajka Milena se u svim životnim situacijama odlično slažu, jer nikada nisu bile takmičarski nastrojene, već jedna drugoj otkrivaju sve kulinarske tajne.

 

Gospođa Dragana ipak priznaje da njen naslednik Vuk preferira kulinarske đakonije svoje supruge Milene, što njoj uopšte ne smeta, već radnim danima upravo kod njih dolazi na ručak, a vikendima je ona zaslužna za tradicionalnu kuhinju.

 

Iako žive u istoj kući, svako ima svoju privatnost i domaćinstvo, ali porodične obroke i okupljanja nikada ne propuštaju.

 

Aleksićeva je pokušala da takmičarke navede da pred publikom priznaju koliko su bliske, izjavivši da "svekrvu voli isto koliko i svoju majku".

 

Njih dve su na ovu tvrdnju ostale suzdržane, ali su istakle da je poštovanje najvažnije u odnosu.

 

1 / 7 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Na red je došla i glavna tema emisije, a to je kuvanje.

 

Dragana i Milena dobile su zadatak da pripreme musaku sa pohovanim tikvicama i vitaminsku salatu. Za "kupovinu" su imale samo dva minuta, ali majka nije uspela da kupi sve namirnice, te im je za kulinarski poduhvat ostalo samo 58 minuta.

 

Atmosfera u studiju je bila veoma napeta, a dodatno su je zahuktali Sekini i Rašini pevački poduhvati.

 

Dame su se svojski trudile da daju sve od sebe i zadive kako publiku, tako i žiri.

 

Vreme je isteklo, te su Seka i Raša probali hranu, koja ih je oduševila rapsodijom ukusa, ali žiri koji su činile majke, nisu bile zadovoljne Draganinom musakom, jer je bila pomalo suva, kako su je do tančina opisale. Finalna ocena bila je šestica,  a majka je bila vidno razočarana ovom odlukom.

 

Na red su došle i snajke, koje su ocenjivale Milenin obrok. Žiri koji su činile Gabrijela, Ivana, Marina i Sanja nisu bile u toj meri zahtevne, te su njeno jelo ocenile sjajnom devetkom.

 

A onda je došao "glavni sudija" - sin (suprug), koji se svojski potrudio da pogodi koje jelo je napravila majka, a koje snajka.

 

Nažalost nije mu uspelo, te su kao porodica izgubili tri poena, ali to nije kraj, već se čeka Sekin i Rašin sud, koji će saznati u petak.

 

Glavna nagrada je porodična vikendica i nagradni fond od čak 4,3 miliona dinara.

 

Publika nestrpljivo čeka sledeću epizodu, koja će se emitovati sutra u 20h. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker