numerološka prognoza

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR: Izračunajte svoj broj i proverite šta vas čeka na polju LJUBAVI, POSLA I NOVCA

0

Mesečna numerološka prognoza za februar 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

SEDMICA

 

Vas malo ko zaista poznaje jer i pored mnogo priče malo kažete, a ono što o sebi ne kažete najviše vas tišti. Ovog meseca možete biti suočeni sa fantomima prošlosti u toj meri da nećete umeti da se snađete iako ćete pokušati da mislite na svoje potrebe i svoje interese, preovladaće osećaj dužnosti. Neka veoma stresna situacija može prouzrokovati konflikt sa osobama za koje ste emotivno vezani. Mnogi će misliti da ste previše strogi, hladni i distancirani a to će biti samo ljuštura u koju se zatvarate da ne biste bili povređeni. Pitanje nekretnina ili stambenog prostora postaje za vas veoma bitno. U ljubavi ste potpuno nepredvidivi, a u poslu vrlo odlučni i principijelni.

 

OSMICA

 

Oprečne sile utiču na vas. S jedne strane postoji jaka želja za novim doživljajima, uzbuđenjima, novim poslom, većom zaradom, a s druge strane imaćete potrebu za sigurnošću, emotivnom i finansijskom. Bićete ipak skloni rizicima i mogući su neočekivani dobici.Ako vaš posao podrazumeva kraća putovanja, bićete u prilici da doživite flert, romansu ili poznanstvo koje može u potpunosti okupirati vašu pažnju. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, bićete spremni na odluke u afektu što može dovesti do velike krize u odnosu sa partnerom. Budite oprezni u poslovanju sa osobama koje se bave sumnjivim poslovima ili prema kojima ste s razlogom nepoverljivi.

 

DEVETKA

 

Jedan od stresnijih meseci, posbno ako u svom datumu rođenja imate dosta neparnih brojeva. Dužnost, obaveze prema porodici i prevelika očekivanja od vas mogu vas uvesti u stanje stresa. Imaćete osećaj da vas ograničavaju sa svim strana. Imaćete potrebu za putovanjima, ali ćete morati da ih odložite ili svedete na mininum. Ako u vašem datumu rođenja preovladavaju parni brojevi, bićete skloni ka mirnijem načinu života, ako ste slobodni, želećete da uđete u brak. Moguće je da ćete započeti privatan biznis sa nekim u koga možete imati veliko poverenje. Finansijska situacija se poboljšava zahvaljujući podršci osoba koje vas vole i koje vas nikada nisu izneverile.

 

 

makonda-tracker