numerološka prognoza

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR: Izračunajte svoj broj i proverite šta vas čeka na polju LJUBAVI, POSLA I NOVCA

0

Mesečna numerološka prognoza za februar 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

ČETVORKA

 

Za vas je ovo veoma naporan mesec, za mnoge nećete imati strpljenja, možete biti skloni usamljenosti i imaćete potrebu da stavite tačku na jedan period koji nije bio ni približno tako uspešan kako ste očekivali. Stambeni prostor, nekretnine, krediti i finansijska situaicja postaju za vas izazovi. Mnogo toga je ostalo nerešeno i ako ne budete spremni na kompromis, nećete uspeti da izađete iz problma. Starije osobe, bilo da su članovi porodice, kolege, prijatelji će vam pomagati i davati konkretne savete koje nećete rado prihatati. Povremeno ćete biti veoma impulsivni i skloni da donosite drastične odluke kako po pitanju posla, porodičnog života tako i u ljubavi.

 

PETICA

 

Spremite se za napore, pred vama je naporan mesec. Vaša sloboda će biti ograničena sa više strana, a mnogo obaveza će vas činiti često neraspoloženim. Nepredviđeni troškovi u vezi sa nekim problemima koji mogu iskrsnuti u vezi sa domom takođe vas mogu prilično nervirati. Možete se na momente osećati pomalo prevarenim u svojim očekivanjima i imate šanse da lako rešite probleme ako se oslonite na savete starijih žena, intuitivnih, saosećajnih koje uvek imaju vremena za vas. Ako ste muškarac, ovo nije period u kome treba da isprobavate vaše zavodničke veštine, čak i ako budete uspešni u osvajanju osobe koje vam se dopadne, bićete često u konfliktuzbog sukoba mišljenja.

 

 

ŠESTICA

 

Čekaju vas mnoga iznenađenja. Radićete vredno i bićete predani svom poslu ne sanjajući da su mogući raznorazni obrti na poslu. Po principu da svako zlo ima svoje dobro, jedna vrata se mogu za vas vrlo dramatično zatvoriti a druga otvoriti i to može biti ono na šta ste dugo čekali. Ako ste slobodni, najverovantije ulazite u vezu koja će biti prilično turbulentna, ali puna iskrenih emocija. Pokušaćete da budete tajanstveni, ali vam to neće poći za rukom. Vaša saosećajna priroda doći će do izražaja u vezi sa nekim ko je vaša sušta suprotnost. Čuvajte se sebičnih osoba nemojte podlegati njihovom šarmu da ne biste doživeli razočarenje. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker