MEĐU njima VLADA NAJJAČA HEMIJA

OVI PAROVI IMAJU NAJVEĆU ŠANSU DA OSTANU ZAUVEK ZAJEDNO: 8 astro kombinacija čijoj ljubavi NIŠTA ne može stati na PUT

0

Veza zasnovana na strasti je često u početku idealna, ali i brzo "pukne". Da bi veza bila jaka i stabilna potrebni su i drugi elemenati. Astrolozi otkrivaju koji znakovi imaju najveću šansu da osatnu zauvek zajedno.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U astrologiji se srodni znaci zodijaka tradicionalno smatraju kompatibilnim. Dakle, zemlajni znakovi (Jarac, Bik, Devica) su kompatibilni sa znakovima zemljanog ili vodenog elementa (Rak, Škorpija, Ribe). Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strelac) dobro se slažu jedni sa drugima, kao i sa vazdušnim znakovima (Vaga, Vodolija, Blizanci).

 

Astrolozi izdavaju parove među kojima vlada najjača hemija:

 

Ovan i Škorpija

 

Mars vlada i jednim i drugim znakom, pa je često ovaj odnos pun strasti i dubokih emocija. Jedno drugome će uvek čuvati leđa i biti podrška do kraja života.

 

Vaga i Ribe

 

Kada Ribe, koje su uglavnom sanjari upoznaju Vagu koja je u svakoj situaciji realna, nastaje idealna romansa. Ovo je možda i najidealnija kombinacija. Oni nesuglasice brzo rešavaju i uvek su ti jedan za drugog.

 

Lav i Bik

 

Između Lava i Bika razviće se jaka i sentimentalna veza. Lav, kojim vlada Sunce, žudi za divljenjem, dok Bik, kojim vlada Venera, samo želi lagodan život. Lavovi vole senzualnost Bika, dok će Biku laskati želja Lava da im ugodi u svemu.

 

Strelac i Devica

 

Ovi znakovi se međusobno uravnotežuju, ali istovremeno mogu izluđivati jedan drugog. Strelac je opušten i sklon avanturama, dok je Devica po prirodi suzdržana, što pravi idealan balans u vezi i dinamičan odnos.

 

makonda-tracker