astro

DOBRO ZAPAMTITE 17. FEBRUAR: Stiže nam PRVI RETROGRADNI Merkur za ovu godinu i donosi nam RAZNE RIZIKE!

0

Merkurovo putovanje kroz znak Riba dugo će trajati, od 3. februara do 11. aprila 2020. godine, a sredinom 17. februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započeće 10. marta.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

 

Retrogradni Merkur otvara vrata prošlosti i donosi stare, zaboravljene ljubavi. Otkrivate svoju novu intimnu i emotivnu stranu. Na poslu vas očekuje prijatan period jer ćete imati sjajne ideje i kreativnu energiju. Slušajte šta vaša duša želi, jer vas samo ona može odvesti na stazu dobrih mogućnosti.

 

STRELAC

 

Ovogodišnji retrogradni Merkur vašem znaku donosi neverovatnu zabavu. Pružite sebi dodatan odmor, uživanje sa dragim ljudima i donesite svom srcu trenutke radosti. Ne tražite kod sebe greške i izbegavajte sukobe. Uspostavite temelje mira koji će vam pomoći da se zbližite sa sobom.

 

 

JARAC

 

Očekuje vas više borbi, stresova, rada i napora. Ovo je idealan period za sticanje novih znanja i fokusiranje na nešto korisno što će vam skrenuti misli sa negativnih stvari, a istovremneo će doneti poboljšanje na raznim poljima. Usred opterećenja, prijaće vam opuštajući razgovori sa dragom osobom.

 

VODOLIJA

 

Vodolije neće puno poremetiri retrogradni Merkur u znaku Riba. Imaćete na umu uzbudljive ideje i konačno ćete završiti neke stvari koje već dugo odlažete. Ali, budite oprezni kada su u pitanju finansije i ne donosite velike i dugoročne odluke. Pustite da vas intuicija vodi.

 

RIBE

 

Vaša intucija je neverovartno pojačana, pa ćete znati kako da sprečite izazove i izborite se sa mnogim teškoćama koje stvaraju senke retrogradnog Merkura. Više se odmarajte, posvetite se svojim željama i potrebama i boravite u prirodi. Bićete smireni i nećete dozvoliti da vas sitne prepreke spreče u ostvarenju ciljeva.

 

 

makonda-tracker