astro

DOBRO ZAPAMTITE 17. FEBRUAR: Stiže nam PRVI RETROGRADNI Merkur za ovu godinu i donosi nam RAZNE RIZIKE!

0

Merkurovo putovanje kroz znak Riba dugo će trajati, od 3. februara do 11. aprila 2020. godine, a sredinom 17. februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započeće 10. marta.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

RAK

 

Loša komunikacija donosi probleme u odnosima, naročito na poslu. Energiju crpite iz kreativne i duhovne prirode i ne dozvolite da vam je uprljaju toksične vibracije negativnog okruženja. Malo se osamite, izolujte i razmislite o sebi. Slušajte svoju intuiciju koja vas mudro može izvesti iz svake situacije.

 

LAV

 

Retrogradni Merkur u Ribama probudiće kod vas negativne emocije, preispitivanja i dileme. Ipak, mnogi Lavovi imaće hrabrosti da otpuste ono što im više ne odgovara i uklone bespotrebne stvari iz svog života. Ako je moguće, odložite važne finansijske odluke.

 

 

DEVICA

 

Device će najteže podneti ovaj retrogradni Merkur. Za njih počinje period haosa, turbulencija i naglih promena. Zaplešćete se u rizične odnose iz kojih nećete znati kako da izađete. Karma donosi kazna iz prošlosti. Vi ste dete reda, a u ovom periodu ravnoteža ne postoji. U celom haosu sledite svoj unutrašnji kompas.

 

VAGA

 

Na polju karijere očekuje vas zbrka, haos i napetost, a mogući su i finansijski izdaci iz kućnog budžeta. Imaćete malih zdravstvenih problema, zato ojačajte imunitet. Teškoće u odnosima potpuno će poremetiti vaš život, ali ne dozvolite da kažete ili uradite nešto zbog čega čete se kasnije sigurno kajati. Priroda na vas deluje umirujuće.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker