icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro

FINANSIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP: Otkrijte šta možete očekivati na planu novca u FEBRUARU 2020.

Podeli:

Mesečni horoskop za februar 2020. godine za novac, posao i finansije obeležiće pun Mesec 9. februara i retrogradni Merkur 17. februara

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za februar 2020. godine za novac, posao i finansije obeležiće pun Mesec 9. februara i retrogradni Merkur 17. februara, piše Lepa & Srećna.

 

OVAN

 

Tokom celog meseca, finansije će vam biti stabilne, dragi Ovnovi. Uz to, prisustvo Urana u vašoj drugoj kući dovodi do nekih dobrih promena u vašem načinu upravljanja kako novcem tako i drugom imovinom.

Moguće je da ćete srediti neka pitanja vezana za nekretnine, regulisaćete eventualne probleme vezane za izvore prihoda, imaćete uspeha vezano za prodaju.

 

Ovaj period biće odličan za upravljanje troškovima, uredite sve ono što vam je krajem 2019. godine zadavalo teškoće.

 

Što se tiče posla, imate odlične prilike, pogovo ako ste zaposleni na mestu koje traži odlučnost, kreativnost i snažnu ličnost.

Moguće je napredovanje, moguć je dominantan položaj ili promena koja donosi veće prihode.

 

Sve ono što ste planirali kad je pitanju proširenje ili promena posla, još od decembra 2019. godine može se ostvariti u ovom mesecu.

Najbolji dan za eventualne nove dogovore a naročito za reviziju starih je 9. februar.

 

BIK

 

U vašim finansijama neće biti nekih velikih promena, dragi Bikovi, ali jeste pametno da se u narednim nedeljama malo više posvetite zaista temeljnom planiranju budžeta.

 

Zašto bežite od realnog pogleda na stvar? Ako vam je izgovor to što nemate dovoljno vremena i koncentracije, poslužite se nekom od modernih novih aplikacija i napravite, počevši od ovog meseca, lak način da se snalazite među svim svojim troškovima i plaćanjima.

 

Biće potrebno da slično pristupite i poslovnim obavezama, kao i da komunikacija bude direktna, jasna, profesionalna i ravnopravna.

Svi pripadnici znaka koji se bave akademskim projektima kao i oni sa međunarodnim vezama imaju velike šanse za uspeh.

 

Planovi koje ste pravili od decembra imaju velike šanse za primenu, a moguće je i širenje profesionalnih ambicija, posebno tamo gde se lični i poslovni razvoj u velikoj meri poklapaju.

 

Ne zaboravite ni da se upravo u Biku dešava retrogradni Merkur ovog meseca, pa je moguć i neki konflikt na poslu ili sa grupom kolega.

 

 

BLIZANCI

 

U toku ovog meseca će biti neophodno da sredite sva eventualna imovinska pitanja koja se odnose na širu i užu porodicu, dragi Blizanci.

 

Takođe, oni pripadnici znaka koji menjaju posao, treba da dobro organizuju sve što se tiče primopredaje, nasledstva, prenosa ovlašćenja i nivoa pristupa poslovnim dokumentima i resursima.

 

Ako imate neku imovinu koju delite s nekim i ne možete da razdelite vlasništvo, dobro je da u toku ovog meseca što detaljnije razradite sva prava i obaveze koje iz njega proizilaze.

 

Oni Blizanci koji planiraju napuštanje radnog mesta - bilo privremeno ili trajno - trebalo bi da ovaj plan odlože što je duže moguće, a barem do kraja meseca.

Ako imate poslovne interese na više mesta, naročito ako se to odnosi na posao i neke nezavisne aktivnosti, potrudite se da ih u toku ovog meseca održite u punoj snazi.

 

Dobar je period za prijavljivanje na posao, sređivanje svoje radne biografije i postavljanje novih poslovnih ciljeva.

 

RAK

 

Čitav februar će biti veoma pozitivan za sva pitanja koja se tiču finansija, dragi Rakovi.

 

Stižu vam uplate, neko će vratiti stari dug, imate velikog uspeha u pregovaranju.

 

Međutim, sa druge strane ćete imati i povećane zahteve, ali vas raduje što se troškovi ovoga puta odnose na veoma bliske članove porodice i to na lepe povode. Davaćete i bićete radosni!

 

Na poslu ćete se konačno obradovati razgraničenju nekih obaveza, jer će to neminovno povući i finansijski čistiju situaciju.

 

U prvoj polovini meseca moguće su male turbulencije, biće kompeticije i traženja svog mesta. Iskoristite ovaj period da ipak popravite svoj odnos sa osobama na visokim pozicijama.

 

Period retrogradnog Merkura doneće vam izvesne teškoće u putovanjima, promene planova ili organizacije puta, a onima u obrazovanju neke neočekivane provere. Moguće je privremeno obustavljanje međunarodnih ugovora, odlaganje pravnih rešenja.

 

Dobar je period za sve one koji se bave kontrolom i ispravljanjem rada drugih, za nastavljanje prekinutih studija ili kurseva, za sređivanje izvesnih propusta u prošlosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Inicijalizacija u toku...