astro

POMRAČENJE MESECA, RETROGRADNI MERKUR, KONFLIKTI, LOMOVI... Prognoza za svaki horoskopski znak u OVOM NEZGODNOM periodu!

0

Merkur je retrogradan i pravi kvadrat s Uranom iz Bika što nam donosi stres i svađe, osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života, lenjost, nejasne ideje, nepokretnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Sada je vreme da popravite mnoge stvari koje su bile pogrešne. Mnogi Ovnovi mogu imati veći odliv novca, a posebno se to može odnositi na kućne i porodične troškove. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba, dok se kredit sada ne preporučuje.

 

Vi koji imate partnera, sada je vreme da se harmonizuje vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu upoznati novog partnera. Kako je Merkur retrogradan, pokušajte ne reagovati na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

 

BIK

 

Imate šansu popraviti komunikaciju s okolinom. Moguća su poslovna kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu imati i ugrožene finansijske aspekte pa se ne živcirajte, jer do novca možete doći od kredita, pozajmljivanja, prodaje ili izdavanja nekretnine.

 

Venera je u Raku pa možete imati emotivne izlive s postojećim partnerom ili poznanstvo s novim. Pojedini Bikovi mogu imati zbog retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija.

 

 

BLIZANCI

 

Vama će biti dobro ako se potrudite, a uspeh je zagarantovan u finansijama. Komunikacija je dosta naglašena i uspešna pa se sve dogovorite kada su poslovi i finansije u pitanju. U ovom mesecu vam se ne preporučuje da pozajmljujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i predstoji dobra zarada.

Emotivno, vi se više ne zadovoljavate samo rečima, sada tražite i dela ili neke nagrade, poklone, a kako je Merkur retrogradan, onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji. Potrudite se odmoriti jer su naglašene nervoza, zamaranje i nesanica.

 

RAK

 

Ovo je vaš mesec pa ga lepo iskoristite, jer vam je samopouzdanje na vrhuncu. Krenite u realizaciju vaših projekata koje ste ranije isplanirali.

Što se tiče finansija, one su dobre i vi imate veću zaradu preko svoje profesije kojom se bavite. Iskoristite dobre prilike kada su finansije u pitanju. Mnogi Rakovi imaju ovog meseca šansu da dobiju kredit, ali ipak dobro razmislite koliko vam se isplati.

 

Veliki trud i napor će uroditi plodom. Emotivno kod vas je Venera pa možete uživati u ljubavi s postojećim partnerom, a i dobiti neki poklon od partnera koji vam može mnogo značiti. Kako je Merkur retrogradan, ako dođe s partnerom do nesporazuma ne uzimajte mu svaku reč za zlo već mu oprostite. Što se tiče zdravlja, Mars napušta vaš znak i možete sada biti mnogo opušteniji, s manje nervoze.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker