astro

Ovan najlakše skida kilograme, a Vaga se muči: Horoskop otkriva kako koji znak mršavi

0

Slatkiši ili slaniši? Vežbaje ili "bušenje kašike"? Evo kako koji znak reaguje na hrani i ideju da mora da smrša.

 

foto: Profimedia

Devica vežba na otvorenom

Devica pazi na ishranu zbog čestih probavnih problema koji prate ovaj znak i vežbanje joj je neizostavan deo života. Ona je uvek u formi - uvek. Obožava vožnju bicikla, fudbal i bilo kakvu vrstu aktivnosti na otvorenom, zbog čega je u teretani nećete videti.

Vaga ne voli da vežba

Vaga obožava da kuva i uživa u hrani, a vežbanje joj je poslednje na listi najdražih aktivnost zato što se lako umara. Upravo zbog toga muku muči s kilogramima i važno je da nađe motivaciju. Jednostavne polusatne šetnje i opuštajuće vežbe kao što su pilates i joga, najbolji su izbor za ovaj znak.

 

Za Škorpiju su borilačke veštine

Škorpija voli snažne ukuse, raznovrsna jela i sklona je preterivanju u alkoholu što izaziva gojenje. U skidanju nakupljenih kilograma pomažu joj intenzivne vežbe koje hrane njen takmičarski duh. Najbolje će se snaći u borilačkim sportovima i teretani gde će na videlo izaći njena izdržljivost.

Strelac voli da vežba u prirodi

Strelac je takođe sklon gojenju i baš kao Rak ne može odoleti šećeru, posebno kolačima. Slabost za slatkišima ukrotiće vežbe na otvorenom, trčanje, skijanje i vožnja bicikla. Iako više voli trening na svežem vazduhu, ako nema izbora, odabraće i teretanu pod uslovom da na treningu ima partnera za vežbanje.


Dobar slušalac, brbljivac ili lojalan prijatelj: Ovo je vaš najbolji prijatelj prema horoskopskom znaku


Jarac uživa da vežba sam

Najviše uživa da vežba sam, a za njega su najbolji izbor planinarenje, penjanje, vožnja bicikla i džogiranje.

Vodolija skida kilograme ekstremnim sportovima

Problem viška kilograma rešava ekstremnim sportovima i intenzivnim treninzima kao za maratonce. Može je pokolebati samo rutina.

Ribe se plivanjem vraćaju u formu

Ribe su sklone prejedanju. Nisu ljubitelji intenzivnih treninga i najbolje se snalaze u vodi, pa je plivanje odličan izbor za njih. Pomaže i joga, ali i plesanje uz dobru muziku koja povoljno utiče na njihovo psihičko stanje.

 

 

 

makonda-tracker