IZNENADIĆETE SE

Guska, soko, vuk ili gavran: Otkrivamo vam koji ste znak po indijanskom horoskopu (FOTO)

0

Prema njemu, svako od nas ima svoju životinju koja je njegov zaštitnik

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Indijanski horoskop jedan je od najstarijih. Poput standardnog, i on ima 12 znakova. Prema njemu, svako od nas ima svoju životinju koja je njegov zaštitnik. Ako želite da saznate duh koje životinje vas štiti, pronađite svoj datum rođenja i proverite šta vaš indijanski totem otkriva o vama. Verujemo da ćete biti iznenađeni kada shvatite koliko je zapravo precizan u otkrivanju najsitnijih delova vašeg karaktera.

 

Guska (22. decembar - 21. januar)

 

Snežne guske su mirne, u skladu sa prirodom i ostaju verne sebi. One su moralne i odlučne, a njima najvažnija stvari jesu poverenje i vernost. Mogu podneti mnogo bola, ali na njihovom licu će ostati osmeh sve dok imaju pravu ljubav pored sebe.

 

Vidra (22. januar - 18. februar)

 

Vidre su rođeni humanitarci. Oni su topli, ljubazni i milostivi. Ne mogu da podnesu kad ljudi pate i sve bi uradile da pomognu. Svojom milošću zaista mogu promeniti nečiji život i navesti tu osobu da se zaljubi u njih.

 

Vuk (19. februar - 20. mart)

 

Potpuno nezavisni i hrabrog srca, Vukovi su među najodanijim, najpoverljivijim i najbržnijim ljudima. Oni su inteligentni, ali i drčni. Ili će vam poptpuno verovati ili će vaše mišljenje totalno odbaciti, jer za njih nema nalaženja na pola puta. Uvek je sve ili ništa.

 

Soko (21. mart - 19. april)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokoli su futuristi koji uvek posmatraju širu sliku. Imaju vrlo otvoreno poimanje života i teško da će ikoga osuđivati zbog shvatanja, izgleda i slično. Oni žive svoj život slobodno, ali su vrlo zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole. Oni će uvek leteti visoko, ali će sa sobom povesti i one koje zaista vole.

 

Dabar (20. april - 20. maj)

 

Dabrovi su po prirodi maštoviti i vredni. Oni vole da grade stvari, bilo karijeru ili tuđe slomljene živote. Empatični su i nežni, ali umeju biti i nasilni ako im neko preti. Često postavljaju nove ciljeve i principe i vole da budu kreativci u životu.

 

Jelen (21. maj - 20. jun)

 

Rođeni u znaku jelena su često introverni i zatvoreni. Tihi su i drže po strani u društvu. Ipak, sa ljudima koji su im bliski su potpuno zabavni i dragi. Vole da provode vreme u samoći, a priroda im je drugi dom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker