astro zanimljivosti

Uvek ćete želeti još: Ovaj pripadnik horoskopskog znaka najbolje ljubi

0
Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i proverite koliko ona utiče na stil ljubljenja i proverite čija vam tehnika najviše odgovara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Spontanost je vaše srednje ime! Osoba ste od akcije koja prvo deluje, a tek onda promisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog pa ga strastveno poljubiti bez obzira gde se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a napolju pada jaka kiša.

 

BIK
Senzualna ste osoba koja voli da uživa u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nežnim dodirom usana te ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite da prenesete svom partner poruku koliko ga volite i cenite.


BLIZANCI
Osoba ste koja ima mnogo toga za reći, pa vam je nekad teško da se koncentrišete na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci podcrtani zavodljivim rečenicama, su vaš adut. Obožavate da uzbudite um pre nego što prislonite usne uz drugu osobu.

 

RAK
Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se celim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osećate određenu dozu emocija s druge strane.

 

Vreli horoskop: Muškarci, saznajte njen horoskopski znak i otkrijte kakva je u krevetu

 

LAV
Ni jedan drugi horoskopski znak ne voli da bude u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite ‘filmski’ kao da ste dobili glavnu ulogu u Prljavom plesu ili Titaniku. Lavovi su vrlo impulsivni te skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mestima.

 

DEVICA
Mozak vam je uvek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško da se opustei prepuste svakodnevnoj razmeni poljubaca... No, kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistirate na dugim poljupcima u koje je uključeno celo telo.

 

Aromatični astro: Ruža, mandarina, jasmin... Šta samo vama odgovara?

 

makonda-tracker