astro zanimljivosti

Uvek ćete želeti još: Ovaj pripadnik horoskopskog znaka najbolje ljubi

0
Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i proverite koliko ona utiče na stil ljubljenja i proverite čija vam tehnika najviše odgovara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Spontanost je vaše srednje ime! Osoba ste od akcije koja prvo deluje, a tek onda promisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog pa ga strastveno poljubiti bez obzira gde se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a napolju pada jaka kiša.

 

BIK
Senzualna ste osoba koja voli da uživa u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nežnim dodirom usana te ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite da prenesete svom partner poruku koliko ga volite i cenite.


BLIZANCI
Osoba ste koja ima mnogo toga za reći, pa vam je nekad teško da se koncentrišete na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci podcrtani zavodljivim rečenicama, su vaš adut. Obožavate da uzbudite um pre nego što prislonite usne uz drugu osobu.

 

RAK
Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se celim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osećate određenu dozu emocija s druge strane.

 

Vreli horoskop: Muškarci, saznajte njen horoskopski znak i otkrijte kakva je u krevetu

 

LAV
Ni jedan drugi horoskopski znak ne voli da bude u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite ‘filmski’ kao da ste dobili glavnu ulogu u Prljavom plesu ili Titaniku. Lavovi su vrlo impulsivni te skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mestima.

 

DEVICA
Mozak vam je uvek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško da se opustei prepuste svakodnevnoj razmeni poljubaca... No, kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistirate na dugim poljupcima u koje je uključeno celo telo.

 

Aromatični astro: Ruža, mandarina, jasmin... Šta samo vama odgovara?

 

foto: Profimedia

 

VAGA
Romantična ste duša koja sanjari o starinskom udvaranju, ljubavnim porukama i večeri uz svetlost sveća. Lako iskazujete svoju nežnu stranu i vrlo ste velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne poljupce u usta i dugotrajne i strastvene poljupce.

 

ŠKORPIJA
Temperamentna ste osoba koja se ljubi strastveno i predano, te imate sposobnost da drugu stranu učinite slabom u kolenima kad je zavodite. Vašem partneru moglo bi se učiniti kao da je pod uticajem snažnog ljubavnog napitka dok ga ljubite.

 

STRJELAC
Pustolovina i spontanost su vaša snaga. Ne volite da se ograničavate, i skloni ste eksperimentiranju kada su u pitanju poljupci. No, poljubićete samo onu osobu koja je u vama probudila duboke emocije, jer ljubav je ono čemu težite u životu.

 

Lepe stvari u ljubavi se brzo otkriju: Zvezde vam u julu donose OVAKVE snove

 

JARAC
Uvek igrate na sve ili ništa, čak i kada je u pitanju ljubav. Samopouzdani ste, usredotočeni ste na trenutak i želite zadovoljiti drugu stranu. Upravo zato prilagodićete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara. Isto tako, partneru ćete dati do znanja da želite isprobati baš sve.

 

VODOLIJA
Vi uživate u zavođenju. Kada želite nekoga da impresionirate potrudićete se kako biste stvorili savršeni ugođaj s osvetljenjem i muzikom. Partnera ćete ljubiti mekano i nežno, a nakon toga produbiti poljubac dok vas isti potpuno ne obuzme.

 

RIBE
Vi ste ultimativni romantičar koji obožava duge i strastvene poljupce od kojih se grče prsti. No, imate I svoju ‘nestašnu’ stranu. Kada želite da igrate, izazvaćete partnera nežnim grickanjem, lickanjem I trljanjem usana o usnu sve dok zajedno ne izgubite kontrolu.

makonda-tracker