astro kutak

Vreli horoskop: Muškarci, saznajte njen horoskopski znak i otkrijte kakva je u krevetu

1
Muškarci, saznali ste njen horoskopski znak, a sada pročitajte šta da očekujete sa njom u krevetu!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

Žena Ovan je temperamentna i erotična. Uzbuđuju je ljubavne avanture i eksperimentišu u krevetu. Uvek diktira tempo u krevetu i voli poze u kojima je dominantna. Ljubav i seks su za nju odvojene kategorije, kad je seks u pitanju tačno zna šta želi, uživa u predigri i svakom delu partnerovog tela a sklona je i preterivanju.

 

Bik

Žena Bik je strastvena i romantična. Odlično vlada umećem ljubavnog i seksualnog zavođenja, a uzbuđuju je dugi i strastveni poljupci i dodiri. Kako bi ostvarila seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena i puna samopouzdanja. Preferira poze na leđima i kolenima i duge predigre.

 

Blizanac

Žena Blizanac traži osobu koja joj može pružiti intelektualno i seksualno zadovoljstvo. Obožava avanturu ili da se tako oseća kada je seks u pitanju. Uzbuđuje je glas i pojava, a kada je u krevetu spremna je na sve akrobatske poze kako bi došla do vrhunca.

 

Narodnjački horoskop: Ovo je vaš sudbinski hit prema horoskopskom znaku

 

Rak

Žena Rak je romantična ljubavnica koja se istinskom užitku prepušta tek kad oseti da je voljena. Obožava nežnost i dugu maštovitu predigru. Pogled i nežni poljupci njene su slabosti a seksualni vrhunac gleda kao čin predaje pa joj je za njega potrebno i emotivno vezanje.

TAGOVI: sekshoroskop
makonda-tracker