astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Planeta ljubavi posebno je naklonjena jednom znaku (do 1. marta)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. februara do 1. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Tokom sredine sedmice postajete vrlo aktivni po pitanju neke osobe i pažnje prema njoj, ali i obrnuto. Aktivira vam se kuća ljubavi, a vama će se sve na licu i videti, jer ćete zračiti srećom. Ukoliko ste u vezi, partner će vas obradovati nekom idejom koju možete konkretizovati za vikend, možda da zajedno otputujete negde, da imate zajednički vikend, samo za vas dvoje. Uživajte.

 

DEVICA

 

Ljubav: Ove sedmice Pun Mesec aktivira vaš znak, jer pada u vaše lično polje. To znači da će doći do osvešćenja neke vaše emocije prema nekome pa i do konkretnih koraka u vezi odnosa sa nekim. Pun Mesec intenzivira sve emocije, pa je dobro i da ih iskažete onome do koga vam je stalo. Ako ste u vezi, možete sa partnerom imati iskren razgovor oko ozbiljnijih dogovora za vašu budućnost.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Ove sedmice vaša vladarka Venera, ulazi u znak Riba. Postajete vrlo tajnoviti, osetljivi i privlačniji za druge. Lepa nedelja u ljubavi govori da ćete biti, pre svega, mirni u sebi i osetiti nežnost prema sebi i drugima. Zbog toga ćete privlačiti pažnju suprotnog pola. Ako ste u vezi, partner će vas obasipati pažnjom. Uživajte.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Vrlo jaka, seksualna i regenerativna energija u vama će pleniti pažnju drugih. Vrlo ste harizmatični, sigurni u sebe, duhoviti i osvajački raspoloženi. Iskoristite dobre aspekte na nebu koje vam pružaju veliku moć kojom možete sve opčiniti i dobiti ono što želite, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker