ASTRO

JANUAR JE MESEC ZA NOVI POČETAK: Šta očekuje VAŠ HOROSKOPSKI znak u prvom mesecu 2021. godine?

0

Mesečni horoskop za januar 2021. godine...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Lavovi će u januaru konačno da raščiste sa osobom iz okruženja koja se pravila da je prijatelj. Konačno imate sve dokaze da se suočite s njom i kažete sve što vam je odavno na srcu. Dobićete ponudu za napredovanje u karijeri. U prvom trenutku nećete biti zadovoljni jer ste očekivali više. Moguće da to bude samo premeštaj na poziciju koja nosi više odgovornosti, ali da zarada ostane ista. Budite fokusirani na ono što želite, pa prihvatite poziciju jer će vam doneti benefite u budućnosti.

U januaru ćete biti lepo raspoloženi i otvoreni za druženje. Privlačićete ljude, pa ćete imati prilike da sretnete mnogo novih ljudi. Neki od njih će vam ostati prijatelji zauvek. Slobodni Lavovi žude za ljubavlju. Moguć je ulazak u novu vezu. To je verovatno osoba sa kojom se poznajete od ranije. Januar je pogodan ako želite da promenite način života, ishranu, oslabite ili se ugojite, počnete da se bavite sportom.

 

DEVICA

 

Device će se u januaru baviti pitanjima vezana za ljubavni život i potomstvo. Ako još nemate dece, sada je vreme da razmislite o tome. Kažite svom partneru iskreno šta želite od odnosa. Nemojte da vam on nameće svoje ideje i stavove o tome kako to treba da izgleda. Posao u januaru Devicama nije prioritet. Odrađivaćete onoliko koliko se od vas traži. Ako ste u mogućnosti idite na godišnji odmor.

Imaćete priliku da odete na put. Tamo možete doživeti kratkotrajnu burnu romansu. Prepustite se zadovoljstvu ali imajte na umu da ovo nije odnos koji ima budućnost. U januaru ćete imati priliku da svoje ideje iznesete pred većim brojem ljudi. Na neki način, bićete predvodnik koji najavljuje promene. Dosta ljudi će vas podržati i tako uticati da vam se učvrsti samopouzdanje. Pripazite na povrede ruku. Pazite kako rukujete oštrim predmetima.

 

 

VAGA

 

U januaru mesecu Vagama je na poslednjem mestu posao. Više ćete se baviti odnosima u porodici. Posao je stabilan i tu vas ne očekuju posebne promene. Ako još uvek živite sa roditeljima, ovo je mesec u kojem ćete shvatiti da je vreme da polako počnete da tražite svoj dom. Imate planove da, na neki način, svoju kuću proširite. Mnogi od vas imaju želju da to bude kuća, a ne stan. Neko mesto gde ćete imati više prostora i slobode.

Vagama kojima je veza ili brak na klimavim nogama sledi konačno razdvajanje. Do sada je trebalo da shvatite da više nema šta da se popravlja. Ne budite ljuti i nervozni. Smireno razrešite ovu situaciju koja se javlja sredinom meseca. Na zdravstvenom planu se javljaju sitnije respiratorne infekcije.

 

ŠKORPIJA

 

Januar mesec Škorpije će iskoristiti da se povežu sa novim ljudima. Imate potrebu da menjate mnoge stvari, a počećete od komunikacije, načina ophođenja s ljudima. Puni ste energije i spremni da učite. Donosite odluku da započnete nešto novo. To može da bude obuka za neku novu veštinu, poslovna prilika u oblasti kojom se do sada niste bavili.

Ako ste u nekom periodu života prekinuli školovanje, sada je vreme da nastavite. Iskoristite januar da napredujete u svakoj oblasti u kojoj vam se ukaže prilika. Škorpijama koje su u braku u ovom periodu se mogu javiti određeni problemi. Partner se oseća zanemareno, pa će vam prebacivati to. Pazite na ishranu i izbegavajte stres.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker