astro

I LJUBAVNE VEZE IMAJU SVOJ HOROSKOPSKI ZNAK: Datum početka vaše romanse pokazuje kakva vas budućnost sa partnerom očekuje

0

Važno je pamtiti datuum kada ste otpočeli vezu, i to ne samo iz sentimentalnih razloga, već kako biste proverili šta vam zvezde predviđaju.

 

foto: Profimedia

Vaga (23.9 – 22.10)

Vladavina Sunca u znaku partnerstva, nagoveštava odlične izglede za uspeh ove veze pod vladavinom Venere, planete ljubavi i uživanja. Iako Vaga simboliše harmoniju, poželjno je da neko od partnera ima više planeta u zemljanim znacima, Biku, Devici ili Jarcu.

Problemi u ovoj vezi mogu se pojaviti onda kada se neko od vas ne bude mogao odlučiti između dve ili više opcija u vezi sa zajedničkim životom. Probleme ćete uvek lakše nadvladati s bombonjerom ili cvećem, kartama za koncert, posebno ako ste muškarac.

 

Škorpija (23.10 - 22.11)

U doba vladavine Sunca u erotičnoj Škorpiji, znaku koji simboliše požudu i jake nagone, rađaju se uglavnom burne veze, ispunjene ljubomornim scenama i strastvenim pomirenjima. Pod uticajem Plutona i Marsa, planete erotike i moći, nikada vam neće biti dosta uživanja s onim koga ste izabrali.

Međutim, možda ćete upravo zahvaljujući pronicljivosti svog tajanstvenog partnera, otkriti i onu drugu, nepoznatu stranu svoje prirode. Ipak, izbegavajte situacije u kojima bi do izražaja mogla doći partnerova ljubomora.

 

 

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Ako ste već imali sreće da započnete vezu u doba vladavine Sunca u avanturističkom Strelcu, opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima s onim tko vas je privukao. Nikada vam neće biti dosta putovanja udvoje, bilo da je riječ o dužim ili kraćim boravcima na nekim interesantnim destinacijama.

Nikada vam neće biti dosadno, jer će biti i svađa i pomirenja, i raskida i obnova veze pod najneobičnijim okolnostima. Ipak, pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, ‘vuku’ vas neki novi doživljaji, naročito ako ste muškarac.

 

Jarac (22.1 - 20.1)

Sve i da niste planirali neku ozbiljnu vezu, s ovom začetom u vreme vladavine Sunca u naizgled hladnom Jarcu, imate sve izglede da s partnerom ostanete zajedno do kraja života. U ovoj vezi, pod uticajem starog, dobrog Saturna, planete odgovornosti, nikada vam neće nedostajati osećaj sigurnosti i ušuškanosti, naročito ako ste predstavnica nežnijeg pola.

Nema toga što će za vas dvoje biti nedostižno, jer zajedno ste uvek jači. Kada poželite da se prisetite zajedničkih uspomena, krenite s partnerom u dužu šetnju.

 


 

Vodolija (21.1 - 19.2)

Ukoliko je vaša veza rođena u vreme vladavine Sunca u ovom buntovnom, iznenađenjima sklonom znaku, nema toga što zajedničkim snagama nećete moći postići. Naravno, pod uslovom da partnera nikada ne ‘gušite’ i ne uskraćujete mu slobodu izbora i odlučivanja, bez obzira kog ste pola.

Međutim, ono što je drugima normalno, i vama i vašem partneru posle nekog vremena može postati dosadno. Jer, ne treba zaboraviti da je vaš odnos pod uticajem hirovitog Urana, planete koja simboliše promene i avanture.

 

Ribe (20.2 - 20.3)

Ukoliko je vaša veza rođena u jednom od najromantičnijih i najemotivnijih znakova Zodijaka, imaćete priliku da s partnerom uživate u nekom vašem zajedničkom svetu, sazdanom od snova i uživanja. Pod uticajem Neptuna, planete koja simboliše zanos i zaljubljenost, već prilikom prvog susreta verovatno ste osetili da jednostavno pripadate jedno drugom.

Uživaćete u muzici, plesu, partnerovoj kreativnosti, a posebno zadovoljstvo predstavljaće vam romantične večere, pod svetlošću sveća, uz degustaciju omiljenog pića, verovatno vina.

 

 

makonda-tracker