Kad planeta ljubavi stvori aspekte sa Uranom i Platonom

Venera 1. decembra ulazi u znak Strelca: Pred nama je period strasti bez granica, ali i naglih raskida

0

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit...

 

Ovnovi, Bikovi, Blizanci...

foto: Profimedia

OVAN

 

Vladalac vaše astrološke kuće ljubavi, Venera, u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku, opominje da je moguće razdvajanje od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. Takođe, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

 

BIK

 

Vaš vladalac, Venera, pod uticajem Merkura iz Strelca, donosi vam susret sa nekim koga ćete da upoznate preko društvene mreže, u banci ili čekaonici. Napeti aspekti sa Uranom i Plutonom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate obnovu saradnje sa partnerima iz inostranstva.

 

BLIZANCI

 

Vaš vladalac Merkur u harmoničnom aspektu sa Venerom, u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa mlađom, interesantnom osobom, na nekom javnom skupu. Izbegavajte nepotrebne troškove i pokušajte da odložite eventualne sudske sporove.

 

Naporni, ponekad i zli: Ovi horoskopski znaci mogu da vas dovedu do ludila

 

RAK

 

Napet aspekt koji Pluton u astrološkom polju ljubavi obrazuje sa Venerom u Strelcu, nagoveštava mogućnost susreta sa harizmatičnom osobom koja će pokušati da vam nametne svoju volju. Izbegavajte rasprave sa nadređenima i kolegama.

 

LAV

 

Polusekstil između vladaoca astrološke kuće posla, Merkura i Venere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i priliv novca, ako se bavite sportom ili umetnošću. Pozicije Urana i Plutona, upozoravaju da budete oprezni prilikom sklapanja ugovora.

 

DEVICA

 

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, pod uticajem Venere, simbola novca, nagoveštava uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti ili poslova, zbog kojig često putujete. Dobro proučite sve aspekte ugovora sa strancima.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker