Astro prognoze

Magični kvadrat Saturna i Meseca na vas izuzetno loše utiče: Greška iz prošlosti skupo će vas koštati ako ste rođeni u ovom znaku

0

Jedanom znaku će zakon karme danas, 23. avgusta, doneti posebnu kaznu. Osim što ćete se suočiti sa izazovom iz prošlosti, tu istu grešku ćete veoma skupo i platiti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zbog kvadrata Saturna i Meseca danas ćemo donositi loše odluke i biti pod velom rizika, ali jedan znak će posebno kazniti zakon karme, piše Lovesensa. Naime, rođeni u znaku Lava suočiće se s nepovoljnom finansijskom situacijom koja je odraz nekadašnjih pogrešnih odluka i ponašanja.

 

Previsoko samopouzdanje, razmetljivost i poletnost često vas vrate na mračnu stranu tunela, daleko od svetlosti, a dragi Lavovi - na meti zvezda danas ste baš vi! Sprečite buđenje samožive i tvrdoglave strane vašeg znaka, već poslušajte savet starije osobe iz okruženja.

 

Lavovi, da li još uvek tražite pravu osobu za sebe? U nedelji smo sreće i ljubavi, ali ne svi...

 

Ukoliko pružite šansu tuđem mišljenju i priznate grreške, Univerzum će vam poslati izvanrednu priliku za ostvarenje stabilnosti i naplate investicija. Ljubav niste kupili za vreću zlatnika, pa ne dozvolite da izgubite samopouzdanje i partnera zbog novčanih problema.

makonda-tracker