Astro prognoze

Od silne ljubavi vreli avgust sledi: Velika Sreća nalazi se u 4. kući Raka, tim povodom - eto samo srećnih trenutaka

0

Tokom avgusta 2017. godine mnogi znakovi uživaće veliku ljubavnu sreću, osim pojedinaca koji će se boriti sa problemima isključivo romantične prirode. Kojoj grupi pripadate? Zvezde otkrivaju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Tokom avgusta za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Pre svega, zbog Jupitera (smeštenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i uošteno simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju te dve planete stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Kupidon i njegove strelice čekaju vas na svakom koraku ili vas zove zavodljiva Afrodita da uzmete sve što vam nudi iz svog pehara. Otpor je uzaludan.

 

BIK

 

Avgust 2017. godine može doneti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati i eksperimentirati. Mars, vladar kuće parova Bika usmerava interes prema porodici, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomračenja Sunca 21. avgusta 2017. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način.

 

BLIZANCI

 

Avgust 2017. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak iako je bilo nekakvih problema. Iza osećaja naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili finansijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesa pokazaće prema porodici i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli biste da je nađete.

 

Mesec ovaj dan provodi u Škorpiji, u kvadratu sa Suncem u Lavu: Postoji razlog zašto nam to svima smeta, ali šta nam je činiti?

 

RAK


Tokom avgusta 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspeh u ljubavi! Venera vam donosi slavu, stil, bićete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi srećne trenutke i veći komfor porodici. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbeći ili finansijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rešenja.

 

LAV

 

S Marsom i Suncem smeštenim u Lavu tokom avgusta 2017. godine imaćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom. Sada ćete preduzeti prvi korak i bićete spremni napraviti najluđe stvari. Instinkti i strast vladaće vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni da idete zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi.

 

DEVICA

 

Simboli veza - vladar kuće parova Device i Venera, planeta ljubavi - oboje su u dosta dobrom položaju tokom avgusta 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku. Prethodnih je godina Neptun, smešten u kući parova Device, pokušao učiniti stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali šta možete uraditi kada je Merkur retrogradan u Devici tokom avgusta i sklon preteranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretera sa stvarima.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker