tako se to radi

Pamela i Naomi su stale na pistu – i VILICE SU POPADALE: Jednobojna i moćna izdanja uz SAMOPOUZDANJE kao glavni začin

2

Glumica je otvorila modnu reviju, a manekenka ju je zatvorila i odmah su postale glavna modna vest u svetu

Naomi Kembel na nedavnoj žurki modne kuće Hugo Boss u susret predstavljanju nove kolekcije
Naomi Kembel na nedavnoj žurki modne kuće Hugo Boss u susret predstavljanju nove kolekcijefoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

:U Majamiju je juče održana modna revija brenda Hugo Boss na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće 2023. godine, a ona je privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.


Za početak, pistom je u predimenzioniranom belom odelu prošetao stilista Lo Rouč, koji je pre samo nekoliko dana najavio svoj odlazak u penziju.


Ipak, čak ni Rouč, o čijim se razlozima za nezadovoljstvo danima spekuliše, nije ostavo takav utisak kao dve glavne zvezde revije – britanski supermodel Naomi Kembel i američka glumica Pamela Anderson.

 

Pamela Anderson na reviji brenda Hugo Boss u Majamiju
Pamela Anderson na reviji brenda Hugo Boss u Majamijufoto: GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia

I zvezda serije "Čuvari plaže" nosila je oversized krem odelo, spoj strukiranog sakoa i širih pantalona, a njeno monohromatsko izdanje ostavilo je sjajan utisak, kao i profesionalizam koji je glumica pokazala na pisti.

 

Pamela Anderson otvorila je reviju, prva hrabro stupivši pred veliki broj okupljenih iz modne industrije. Koračala je samopouzdano i oštro, fokusiranog pogleda, odevena još u neobičnu košulju s imitacijom rukava u prednjem delu i sa providnom bluzom.


Kako je revija počela velikom zvezdom, tako se i završila – nezaboravnom manekenkom Naomi Kembel.

 

Naomi Kembel na reviji brenda Hugo Boss u Majamiju
Naomi Kembel na reviji brenda Hugo Boss u Majamijufoto: GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia, Shutterstock

Jedna od najvećih zvezda modelinga još od devedesetih zatvorila je šou prošetavši u prsluk-haljini inpirisanom poslovnim odelom.

 

Crna Pantera, kako je zovu, izgledala je zanosno u dugačkoj i crnoj kreaciji sa dubokim šlicem i lažnim džepovima, a prisutni su bili oduševljeni prikazanim.

 

 

makonda-tracker