tako otmeno

Eva Longorija i Ema Stoun u senci – naše NINE SENIČAR: Ovo izdanje je udobno, ultrašik i MAGNETSKI PRIVLAČI POGLEDE

0

Srpska lepotica prošle večeri je uživala u društvu holivudskih zvezda, a još jednom je uspela da zaseni i najbolje obučene od njih

Nina Seničar & Džej Elis na dodeli DGA nagrada
Nina Seničar & Džej Elis na dodeli DGA nagradafoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Los Anđelesu je juče održana 76. dodela nagrada DGA, odnosno Nagrada Udruženja režisera Amerike, na kojoj je pobedu odneo Kristofer Nolan, za svog "Openhajmera".


Ceremonija uručenja priznanja okupila je veliki broj broj holivudskih zvezda, a među zvanicama su bili Ema Stoun, Eva Longorija, Rouz Bern, Greta Gervig, Mark Rafalo, kao i američki glumac Džej Elis i srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar, koja je s njim godinama u ljubavi.


Naša Nina, koju smo do sad na brojnim prestižnim događajima videli u fenomenalnim modnim izdanjima, nije razočarala ni ovog puta, a opredelila se za jednostavnu eleganciju koja definitivno ostavlja utisak!

 

Pogledajte stajling Nine Seničar.

1 / 5 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njen izbor bilo je odelo modne kuće Brunello Cucinelli, dvodelni komplet boje šampanjca koji je u potpunosti prekriven sićušnim šljokicama, zbog čega magnetski privlači pogled.

Nina je ponela model vrlo laganog kroja, odelo koje pada pored tela suptilno ističući njegove konture, te deluje vrlo udobno i prijatno.

 

Nina Seničar u šljokičastom odelu na dodeli DGA nagrada
Nina Seničar u šljokičastom odelu na dodeli DGA nagradafoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sastavljeno je od strukiranog sakoa dugačkih i tankih revera i dubokih pantalona širih nogavica, a Nina je ponela gornji deo bez bluze ili košulje, dodavši dašak seksepila svom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Uz to je kombinovala sandale otvorenih prstiju i belu pismo-tašnu, a opredelila se za jednostavnu večernju šminku u zemljanim i smeđim tonovima, što se savršeno uklopilo uz njeno odelo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar "američiki" Božić proslavila po srpski

 

makonda-tracker