efektno i preukusno

Slavsko predjelo gotovo za 15 minuta: Recept za punjena jaja od samo nekoliko sastojaka ulepšaće vašu trpezu

Brzo predjelo koje je idealno za bilo koji tip svečane trpeze.

Recept za punjena jajafoto: Shutterstock/Caterina Trimarchi

Ako ste u potrazi za jednostavnim, a efektnim predjelom za koje vam neće biti potrebno mnogo vremena, a ni sastojaka, onda su punjena jaja pravi izbor.

 

Ovaj tip predjela će ulepšati i vašu svečanu trpezu, a uz to je i veoma ukusno pa će se vašim gostima dopasti u svakom slučaju.

Sastojci:

 

  • 4 jajeta
  • 100 g šunke
  • 2-3 kisela krastavca
  • 3 kašike majoneze
  • 2 kašike senfa
  • so
  • biber


Priprema:


Skuvajte jaja, pa kada se ohlade isecite ih na pola i izvadite žumanca.

 

Žumanca pomešajte sa iseckanom šunkom, krastavčićima, majonezom i senfom. 

 

Sve lepo sjedinite i time punite jaja. 

 

BONUS VIDEO

Gologlavka - Zaboravljena jela Srbije